Adı Zehra Gökhan Zeren Kim? Nerede?


Güncelleme: 31 Mart 2018 : 22:33
0

Adı Zehra dizisinde Hande’ye ne oldu sorusu yavaş yavaş cevap bulmaya başladı. Hande’nin nerede olduğu başına neler geldiği ve nereye kaybolduğu ile ilgili detaylar her bölüm biraz daha açığa çıkıyor. Bu noktada önemli isimlerden biri de Adı Zehra dizisi Gökhan Zeren Karakteri. Adı Zehra Gökhan Zeren kim? Nerede? Başına ne geldi?

Zehra bundan sonra yalıda kalıp Hande olarak hayatına devam etmeye karar verir. Fakat asıl amacı gerçek Hande’ye ne oldu sorusunun yanıtını bulmaktı. Zehra Hande’nin kaybolmadan önce yazdığı günlüğüne ulaştı. Günlükte 93 kod adıyla bir isim geçtiğini fark etti. Ve bunun Gökhan Zeren olduğunu düşünüyor. Kadir’den Gökhan Zeren’in kim olduğunu öğrenmesini istedi.  Gökhan Zeren kimdi? Gökhan’ın Hande ile olan bağı ne? Gökhan Zeren Hande’ye ne yaptı?

Hande’nin hamile kaldığı kişi Gökhan Zeren mi? Eğer bu kişi Gökhan Zeren ise şimdi nerede? Tüm bu soruların yanıtı dizinin ilerleyen bölümlerinde netleşecek. izler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce Adı Zehra Gökhan Zeren kim?