Adı Zehra Hande Öldü Mü? Diziye Tekrar Girecek Mi?


Güncelleme: 3 Mart 2018 : 23:32
0

Fox Tv’nin çiçeği burnunda dizisi Adı Zehra yayın hayatına iddialı bir giriş yapmayı başardı. Zehra’nın Almanya’dan Türkiye’ye uzanan esrarengiz hikayesi izleyenleri kısa sürede etkisi altına aldı. Ailesinin elinden kıl payı kurtulmayı başaran Zehra İstanbullu zengin bir ailenin kaybolan kızları Hande’nin yerine geçmiştir. Peki Hande’ye ne oldu? Adı Zehra Hande nerede? Adı Zehra Hande öldü mü? Adı Zehra Hande diziye tekrar gelecek mi? 


Adı Zehra Gerçek Hande Kimdir? Hande’ye Ne Oldu


Dizi başladığı andan itibaren izleyenlerin tek merak ettiği konu gerçek Hande nerede ve ne zaman gelecek soruları oldu. Kurdoğlu ailesinin ortasına bomba gibi düşen Zehra hakkında herkesin kafasında çeşitli soru işaretleri vardır. Kurdoğlu ailesinin gerçek kızları Hande 7 yıl önce kaybolmuştur. Hande’nin annesi Şule, kaybolan kızının yerine Zehra’yı koymuş ve onu bağrına basmıştır. Kendini İstanbullu zengin bir ailenin evinde bulan Zehra’nın ise aileyle ilgili kafasında binlerce soru işareti vardır. Nasıl olur da bir aile kendi öz kızlarını tanıyamaz? Gerçekten Zehra’yı kendi kızına mı benzetmiştir? Asıl soru ise Adı Zehra Hande’ye ne oldu? Bu aile Hande ile ilgili hangi gerçeği gizliyor?

Şule aslında Zehra’nın öz kızı olmadığını çok iyi biliyor. Hande’nin kaybolmasında Şule ve Serkan’ın payı olduğunu düşünüyoruz. Dışarıdan her şeyi yolunda düzgün, saygın bir aile gibi görünse de özünde karanlık bir geçmişleri olduğu çok belli. Bu karanlık geçmişlerinde Hande’nin kaybolması da etkin. Zehra’yı öz kızları Hande’nin yerine koymaları da bu karanlık geçmişi ört bas etmeye çalışmaktan başka bir şey değil. Ailesinin elinden kurtulup yeni bir hayata başlayan Zehra ise aslında başka bir ateşin ortasına düştüğünü çok geçmeden anlayacaktır.

Adı Zehra Hande öldü mü? Adı Zehra Hande diziye tekrar dönecek mi?  Hande ölmedi. Hande’nin ilerleyen bölümlerde diziye tekrar döneceğini söyleyebiliriz. Tabi bu kısa vadede olmayacak uzun vadede bir ihtimal. Şimdilik dizide Hande ile ilgili merakı ve heyecanı arttırmak ve devam ettirmek adına Hande ortaya çıkmayacak. Fakat Hande’nin ortaya çıkmasıyla herkesin hayatı alt üst olacak.

Hande’ye ne olduğunu ise ilerleyen bölümlerde Zehra çözecek. Çünkü kızları yerine koydukları Hande’nin akıbetini en çok merak eden Zehra olacak. Hande’nin ölmediğini duyunca yüzünde değişik bir ifade beliren Genco’nun babası da işin içinde olabilir. Dizi hızlı ilerleyen senaryosuyla izleyiciyi sıkmıyor. Aksiyon ve heyecan sürekli artıyor.

Adı Zehra Hande ile ilgili detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.