Adı Zehra Hayal Kim? Begüm Akkaya Oynadığı Diziler?


Güncelleme: 20 Mart 2018 : 15:46
1

Yayın hayatına hızlı bir giriş yapan Adı Zehra dizisi oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Diziye 4. bölümden itibaren genç oyuncu Begüm Akkaya’nın dahil olduğu açıklandı. Dizide Hayal karakterine hayat verecek oyuncu Begüm Akkaya kim? Dizdeki rolü nedir? Diziye nasıl bir soluk getirecek? Adı Zehra Hayal kim işte detaylar…

Fox Tv’nin 2018 sezonu için hazırladığı ve izleyici karşısına çıkardığı Adı Zehra isimli diziye dönemin gözde oyuncularından Begüm Akkaya katıldı. Begüm Akkaya 8 şubat 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 1.60 boyunda 47 kg ağırlığında ve kahverengi gözlere sahiptir. Lise eğitimini tamamladıktan sonra oyuncu olmaya karar vermiş ve konservatuvar sınavlarına hazırlanmıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kazanmış ve başarıyla mezun olmuştur.

2005 yılında 5. Boyut isimli diziyle ilk televizyon oyunculuğunu yaşamıştır. Ardından 2008 yılında ilk uzun metrajlı sinema filmi olan Aşk Tutulmasında rol almış ve böylece beyaz perdeye adım atmıştır. Doktorla dizisinde konuk oyuncu olarak rol almıştır. Asıl çıkışını 2009 yılında ekrana gelen başrollerinde Nejat İşler, Aslı Tandoğan ve Olgun Şimşek gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kapalıçarşı dizisiyle yakalamıştır. Son olarak Bugünün Saraylısı dizisinde başarılı bir performans sergilemiştir. Şimdilerde Adı Zehra Hayal karakteriyle tekrar kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Yine Atv ekranlarında yayınlanan Uçurum dizisinde adını daha geniş kitlelere duyurmayı başarmıştır. Başarılı oyunculuğunun yanı sıra yaşadığı talihsiz olayla da uzun süre magazin gündeminden düşmedi. İtalya’ya gitmek üzere yola çıkan babasının batan bir geminin filikasında kaybolarak kaybeden Begüm Akkaya uzun süre bu olayın etkisinden çıkamadı. Kaybolan babasının cesedini bulabilmek için her yolu denese de başarılı olmadı. O günden sonra aldığı tüm ödülleri babasına adayan Begüm Akkaya babasına olan özlemini her fırsatta dile getiriyor.

Genç yaşına rağmen başarılı bir oyunculuk grafiği çizen Begüm Akkaya geniş bir hayran kitlesine sahip. Uzun bir aranın ardından Adı Zehra Hayal karakterine hayat veren Begüm Akkaya dizide hizmetçinin kızını canlandıracak. Bildiği gerçeklerle dizide dengeleri alt üst edecek. Genç ve başarılı oyuncu Begüm Akkaya’ya yeni projesinde başarılar dileriz.

Adı Zehra Hayal kim sorularını sizler için yanıtladık. Sizler de konuyla ilgili görüşlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

1 YORUM

Comments are closed.