Adı Zehra Esra Kimdir? Doktor Esra Karakteri, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 6 Mart 2018 : 13:45
0

Adı Zehra ilginç hikayesi ve güçlü kadrosu ile Fox tv ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Dizi 10 Mart Cumartesi günü 3. bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanırken yeni bir karakterin varlığıda dizinin fragmanında ortaya çıkmış oldu. Fragmanda Zehra ile konuşan doktor Esra karakterini ilgi çekmeye başladı. Karakteri ve oyuncuyu araştırdık. İşte detaylar.

Adı Zehra Esra Kimdir? Doktor Esra Karakteri

Zehra her şeyi itiraf eder. Başının belada olduğunu babası ile abisinin onu öldürmek için aradıklarını söyler. Kurtulmak için böyle bir yalana başvurduğunu itiraf eder. Doktor Esra, Zehra’ya yardım edecektir. Zehra’nın kimliğini saklamada ve ona kol kanat germede önemli karakterlerden birisi olacaktır. Zehra başı sıkıştıkça ona gidecek aralarında sağlam bir bağ kurulacaktır. Peki Esra karakterini canlandıran oyuncu kimdir?

Adı Zehra Esra Karakterini Canlandıran Oyuncu Seda Akman Kimdir?

Seda Akman 1978 Kütahya doğumludur. Renda Güner ajansına bağlı olarak çalışan Seda Akman, 1998 yılında Miss Palmolive seçilmiştir. 199 yılında İstanbul’a yerleşmiştir. İlk önce kariyerine modellikle başlayan Seda Akman, Uğurkan Erez ile yaklaşık 1 yıllık modellik yapmıştır. Daha sonra diksiyon dersleri alan güzel oyuncu sunuculuk yapmaya başlamıştır. Sesiyle de gündeme gelen Seda Akman, Ankara’da bazı mekanlarda şarkıda söylemiştir. Şen şak yapısı arkadaşları tarafından da dile getirilmekte. Bir çok projede rol almıştır.

Adı Zehra Seda Akman(Esra) Oynadığı Diziler

Seda bir çok alanda kendisini geliştirmiş ve oyunculukla ilgili de bir çok teklif almış ve bunları değerlendirmiştir. Rol aldığı bazı dizi ve sinema filmleri şunlardır; Mühürlü Güller, Yazı Tura, Ölümsüz Aşk, Emret Komutanım, Kanlı Düğün, Annem, Son Bahar, Hesaplaşma, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Küçük Sırlar, Mükemmel Çift, Karakol-Herkes Adalet İster, Böyle Bitmesin, Eve Düşen Yıldırım, Fatih, Tozlü yollar, Acil Servis, Gecenin Kraliçesi, O Aşk Benim, Sen Benimsin, Bu Şehir Arkandan Gelecek, Arada, Kalp Atışı ve Adı Zehra.

Adı Zehra Seda Akman(Esra) Analizi

Seda Akman Fox Tv’nin sevilen dizisi Adı Zehra dizisine 3. bölüm ile giriş yaptı. Dizide Doktor Esra karakterini canlandırıyor. Güzelliği ve performansı ile göz dolduran oyuncu uzun soluklu ekranlarda olacak mı bilinmez ancak aldığı her rolün hakkını veren bir oyuncu olarak bu rolde de oldukça sevileceğini düşünüyoruz. Sevgili Seda akman başarılar diliyoruz. Peki Sizler Esra karakteri ve onu canlandıran oyuncu Seda Akman için ne düşünüyorsunuz.. Yorumlarınızı bekliyoruz.

Adı Zehra Seda Akman(Esra) Videosu