Adı Zehra İzlendi Mi Tuttu Mu? Reyting Sonuçları Nasıl


Güncelleme: 22 Şubat 2018 : 12:34
1

2018 sezonu için en iddialı projelerini bir bir ekrana getiren Fox Tv Adı Zehra dizisini izleyiciyle buluşturmak için gün sayıyor. Uzun bir bekleyişin ardından nihayet ekran serüvenine başlayan Adı Zehra izlendi mi? Geniş oyuncu kadrosu ve dramatik konusuyla ses getiren Adı Zehra tuttu mu? Cumartesi gibi zorlu bir günde ekrana gelen Adı Zehra reyting sonuçları nasıl? Adı Zehra izlendi mi tuttu mu izleyici yorumları ve reytingleri hakkında detaylı bilgiler haberimizin devamında.


Adı Zehra Gerçek Hande Kimdir? Hande’ye Ne Oldu


Adı Zehra Dizisi izlendi mi? Adı Zehra reytingleri nasıl? Dizinin konusu tamda genel izleyici kitlesinin ilgisini çekecek türde. Dram, aile kadına şiddet ve aşk konularını ele alan Adı Zehra’nın konusu hakkında kısa bir bilgi verelim. Zehra 22 yaşında, güzel, saf ve bir o kadarda gözü kara genç bir kızdır. Frankfurt’ta tutucu ve muhafazakar Türk bir ailenin kızıdır. Ailesi tarafından zorla evlendirilecekken namuslarını kirlettikleri gerekçesiyle otobana terk edilir. Zehra için her şey tamda bu noktada başlar. İstanbullu zengin bir ailenin sırlarla dolu korkunç yaşantısında kendini bulacaktır. Zehra’nın inanılmaz ve sıra dışı hikayesi herkesi etkisi altına almayı başaracak. Adı Zehra dizisi izlendi mi?

Adı Zehra dizisi yayın gününü Cumartesi olarak açıkladı fakat aldığımız haberler dizinin gün değişikliğine giderek pazartesi akşamı yayınlanacağı yönünde. Eğer dizi pazartesi gibi zorlu bir günde yayınlanırsa iddiasını da ortaya koymuş olur. Fakat Star Tv’de Söz, Show Tv’de Çukur ve Kanal D’de Siyah Beyaz Aşk gibi reytinglerde zirve yarışı yapan dizilerle nasıl bir reyting mücadelesi verir bunu ilerleyen günlerde sayısal verilerle paylaşacağız. Diğer taraftan Kalbimdeki Deniz dizisinin pazartesi gününe alınması da kafaları karıştırdı. Çünkü son çırpınışlarını veren dizilerin önce gün değiştirdiğini ardından kısa süre içinde final kararı aldığına çoğu zaman tanık oluyoruz. Uzun zamandır izleyenlerin merakla beklediği Adı Zehra dizisi için cumartesi gününün uygun görülmesi Fox Tv  Kalbimdeki Deniz’i gözden çıkardı mı sorularını akıllara getirdi.

Diğer taraftan tek başına dev kadro diyebileceğimiz Survivor’da cumartesi akşamları en çok izlenen projeler arasında. Genel olarak bakıldığında Adı Zehra dizisini zor günler bekliyor. Umarız verilen emekler ve beklentiler karşılığını bulur. Adı Zehra dizisi izlendi mi tuttu mu sorularına olumlu yanıtlar alabiliriz.

Adı Zehra dizisi cumartesi günleri yayın hayatına devam ederse yine oldukça zorlu bir günde zorlu rakipleriyle mücadele verecek. Dizi ilk bölümü ile 6-7 arasında bir reyting sıralaması yakalarsa zirveyi zorlayabilir. Cumartesi aynı gün aynı saatte, Fazilet Hanım ve Kızları, Yeni Gelin, Bahtiyar Ölmez ve Gülizar dizileriyle yarışacak olan Adı Zehra İzlendi mi tutu mu reyting sonuçları nasıl sorularının yanıtını ilerleyen günlerde daha ayrıntılı ve sağlam bilgilerle paylaşacağız.

Sizler Adı Zehra dizisini nasıl buldunuz? Dizideki oyuncuların performanslarını beğendiniz mi? Sizce Adı Zehra dizisi izlendi mi tuttu mu reyting sonuçları nasıl? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Comments are closed.