Adı Zehra Dizisi Nadir Kim? Hakkı Ergök Hayatı


Güncelleme: 7 Ocak 2018 : 22:08
0

FOX, Adı Zehra dizisi için geri sayımda! Tanıtım fragmanı yayınlanan ve büyük ilgi gören dizide tüm karakterler netleşti. Adı Zehra dizisinde Nadir karakterine hayat veren usta oyuncu Hakkı Ergök ve hayatı hakkında tüm merak edilenlere haberimizde yer verdik. İşte Adı Zehra dizisi Nadir kim sorusunun yanıtı…


Adı: Zehra Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri Tam Liste


Mehmet Yiğit Alp’in yapımcılığında, Taner Akvardar’ın yönetmenliğinde, Bakir Baran Sıtkı, Murat Emir Eren ve Rana Mamatlıoğlu’nun kaleme aldığı Adı Zehra romantik-dram türünden bir dizi olarak izleyici karşısına çıkıyor.

23 yaşında olan Zehra, Frankurt’ta baskıcı, bağnaz ve tutucu bir ailede yetişmiştir. Zeki, merhametli ve tertemiz bir kızdır. Fakat yaşadığı hayattan kurtulmak için, İstanbul’da bir ailenin kaybolan kızları Hande’nin yerine geçmek zorunda kalır. Hande Şule’nin kızı Serkan’ın kardeşidir. İçine kapanık sessiz bir kız olan Hande yıllar önce kaybolmuştur. Ailesi bugüne dek onu aramıştır. Adı Zehra dizisi Nadir kim sorusuna gelecek olursak, Nadir, iş dünyasının hatırı sayılır isimlerindendir. Serti disiplinli, işkolik ve mesafeli bir adam olan Nadir’in Genco isminde bir de oğlu vardır. En ufak hataya bile göz yummayan Nadir’in kimsenin bilmediği karanlık tarafı izleyenleri şaşırtacak.

Adı Zehra Nadir Kim? Hakkı Ergök

1960 yılında dünyaya gelen oyuncu Kastamonulu’dur. Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bölümünden mezundur. Ekranların aranan yüzlerinden olan usta oyuncu sayısız dizi ve film projelerinde rol almıştır. Kariyer hayatı boyunca, Ayşecik, Kuzgun, Kurşun Kalem, Akşam Güneşi, Üzgünüm Leyla, Kurtlar Vadisi, Haziran Gecesi, Şöhret, Geniş Zamanlar, Mahşer, Küçük Sırlar, Benim Hala Umudum Var ve son olarak Yüksek Sosyete dizisinde rol almıştır.

https://www.youtube.com/watch?v=94bGIqobQzY