Adı Zehra Dizisi Kadir Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 31 Aralık 2017 : 05:20
1

Zeynep Çamcı, Alican Yücesoy, Hatice Aslan gibi başarılı oyuncuların başrolünü paylaştığı dizi yayın hayatına başlamak için gün sayıyor. Dizinin dikkat çeken karakterlerinden Kadir kim? Adı Zehra dizisi Kadir kim? Adı Zehra dizisi Kadir karakterinin gerçek adı, oynadığı diziler ve kariyeri hakkında merak edilenler haberimizin devamında…


Adı: Zehra Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Ocak ayında ekran macerasına başlaması beklenen Adı Zehra dizisi oyuncu kadrosu ve senaryosuyla ses getirecek. Dizide kadın başrol oyuncusu Zeynep Çamcı son zamanların aranan isimlerinden. Son olarak Seviyor Sevmiyor isimli dizide Deniz karakteriyle büyük ilgi toplayan ve adını geniş kitlelere duyuran Zeynep Çamcı Adı Zehra dizisiyle yeniden izleyici karşısına çıkıyor. Dizinin bir diğer ünlü ismi ise Alican Yücesoy. Alican Yücesoy en son Kördüğüm dizisinde rol almış ve ve performansıyla adından söz ettirmeyi başarmıştır. Adı Zehra dizisi Kadir kim sorusunun yanıtına gelirsek.

Adı Zehra Kadir Kim

Bunların yanında Adı Zehra dizisinde dikkat çeken bir diğer ünlü isim ise Hikmet karakteriyle karşımıza çıkan İnanç Konukçu. Adı Zehra dizisi Kadir kim, oynadığı diziler ve özel hayatı en çok merak edilen ve araştırılan konulardan oldu. Adı Zehra dizisi Kadir kim sorusunun yanıtını sizler için araştırdık ve haberimizin devamında yer verdik.

1985 Ankara doğumlu oyuncu Ankara Üniversitesi Konservatuar bölümünden mezun olmuştur. Daha çok tiyatro üzerine yoğunlaşan İnanç Konukçu dizi oyunculuğuna Behzat Ç ile başlamıştır. Sonrasında Leyla ile Mecnun , Kaçma birader ve Kırlangıç Fırtınası dizilerinde rol almıştır. kendisine yeni rolünde başarılar dileriz.


Adı: Zehra Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri Tam Liste


Comments are closed.