Acun Ilıcalı Ne Kadar Nafaka Ödeyecek?


Güncelleme: 26 Kasım 2018 : 20:58
0
AW554612

Acun Ilıcalı, anlaşmalı olarak boşandığı bir yıllık eşi Şeyma Subaşı‘ya ne kadar nafaka verecek?

Yılın magazin bombası bugün patladı. Magazin dünyasının en gözde çiftlerinden Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede boşandı.

ŞOK EDEN BOŞANMA KARARI

Herkesi şok eden ani boşanma kararı sonrası Acun Ilıcalı’nın boşanma karşılığında Şeyma Subaşı’ya ne kadar nafaka vereceği konuşulmaya başlandı. Sorunun yanıtı çok geçmeden ortaya çıktı.

EVLİLİKLERİ BİR SENE SÜRDÜ

TV8’in patronu ünlü yapımcı Acun Ilıcalı ile geçtiğimiz sene Eylül ayında dünyaevine giren Şeyma Subaşı bugün anlaşmalı olarak boşandı.

SEKİZ DAKİKA SÜRDÜ

Silivri Adliyesi’nde görülen duruşmada her iki isim de hazır bulundu. Hakimin gizlilik kararı aldığı duruşma 8 dakika sürdü ve ünlü çift boşandı.

‘DENEDİK AMA OLMADI’

Acun Ilıcalı, boşanma sonrası yaptığı açıklamada, “Her evlilikte boşanma var. Biz de Şeyma ile evliliğimizi kurtarmak için açıkçası birkaç kere denedik, konuştuk ama kurtaramadık. Buna insani yönden bakmanızı istiyorum. Denedik ama olmadı.. Sonuçta ikimiz için de demek hayırlısı böyle. Popülerliğimizden kaynaklanan çirkin dedikodular olabilir. Sonuçta biz de kendi aramızda küçük bir aileydik olmadı yürütemedik. Yürümedi hayırlı olsun. İddiaların hepsi çirkin, çok çirkin. Severek evlendik, yürütemedik, sevgi ile ayrıldık.” dedi.

ŞEYMA SESSİZ KALDI

Şeyma Subaşı ise sessiz kalmayı tercih etti. Adliyeden çıktıktan hemen sonra Bebek’teki cafesine giden Şeyma Subaşı burdan fotoğraf paylaştı.

Boşanmanın detayları netleşmeye başlıyor. Acun Ilıcalı‘nın ödeyeceği nafaka miktarı da belli oldu.

İŞTE NAFAKA MİKTARI

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı’na her ay 125 bin TL nafaka ödeyecek. Çocukları Melisa’nın bütün masraflarını da karşılayacak olan Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı’nın yıllık 4 seyahat masrafını da üstlendi. Ayrıca ikili Bebek’te açtıkları kafenin de ortaklığına devam edecek.