İkizler Memo – Can 3. Bölüm Özeti, Neler oldu? İşte Detaylar


Güncelleme: 11 Kasım 2018 : 01:48
0

İkizler Memo – Can 3. Bölüm ile 10 Kasım Cumartesi günü ekranlara geldi. Memo ve Can’ın yıllar sonra kesişen yolları, onların iki farklı hayata doğru yelken açmasına sebep olmuş, bu serüvende ikizleri türlü olaylar takip etmiştir.

İkizler Memo-Can, Erler Film imzalı, yönetmenliğini Erol Özlevi yaptığı, başrollerini Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Emir Berke Zincidi, Burak Hakkı, Tuğba Çınar, Nihan Okutucu’nun paylaştıkları bir Kanal D dizisidir.

Memo-Can İkizler İkizler Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Setine Nasıl Gidilir?

İkizler Memo – Can ilk bölümde ikiz kardeşlerin yıllar sonra yolları kesişmiş,  Can, iyi eğitim almış, babası ve dedesi ile yaşamaktadır. Ama annesin acısını çok derinden yaşamaktadır. Memo ise tam aksine zorluk içinde yaşayarak büyümüştür. 2. Bölümde ise; İstemeyerek de olsa Can’ın yerine geçen Memo, gece yarısı annesini görmek için evden kaçtığı sırada daha önce eve gelen su tesisatçıları tarafından fidye için kaçırılmıştır. İşler iyice karışmıştı.

İkizler Memo – Can 3. Bölüm Özeti

Memo, haydutların elinden kurtulabilecek mi? Annesinin ameliyatı için gerekli olan parayı nasıl bulacak? Osman hapisten çıkabilecek mi?

İkizler Memo-Can son bölüm Kanal D’de bu akşam yayınlandı. İkizler Memo – Can son bölümde, su tesisatçıları tarafından fidye için kaçırılan Memo, ellerinden kurtulmayı başardı ve babasına kavuştu. Annesi sandığı Melek’in ameliyat parasını kazanmaya çalışan Can ise sokaklardadır.

Hala Onur’la evlenemediği için bu durumdan Can’ı sorumlu tutan Sibel yeni planlar peşindedir. Melek, Osman’ı hapisten çıkarmak için karakola gitse de Osman’ı çıkaramamıştır. Ancak Osman’ın sevgilisi Yaren, Hayati’ye Melek’in hasta olduğunu ve durumun ciddiyetini anlatır. Bunun üzerine Hayati şikayetinden vazgeçmiştir. Osman artık serbesttir. Osman hapisten çıktıktan sonra, Can ile birlikte sokakta sihirbazlık gösterilerine devam etti. Melek’in ameliyat parası için tüm mahalle el ele veriyor.

Onur’un Memo’yu kurtarmak için hazırladığı fidye parası Memo’nun eline geçmiştir. Bu paradan bir miktarını alan Memo,  annesini iyileştirmek için evlerinin önüne bırakıyor. Bu sayede Melek ameliyat ediliyor. Başarılı bir ameliyat geçiren melek sağlığına kavuşmuştur. Bu gelişme tüm yakınları sevince boğdu.

İkizler Memo  Can oyuncuları
Projede yer alacak isimlerse şöyle; Nehir Erdoğan (Melek), Özgürcan Çevik (Çilingir Osman), Emir Berke Zincidi (Can-Memo), Tuğba Çınar (Yaren), Reyhan Sadıkoğlu (Dilek), Burak Hakkı (Onur), Nihan Okutucu (Sibel), Mazlum Kiper (Mümtaz), Buket Dereoğlu (Matmazel), Feyha Çelik (Nursine Nine), Yaren Ada Can (Çiğdem), Rüzgar Diricanlı (Musti), Ergin Torun (Selami), İlke Korkmaz (Bedir), Sinem Ergin (Aşçı), Barış Taşkın (Uşak Altan), Cengiz Gezgin (Suat), Emre Yılmaz(Fuat) ve Atilla Saral (Mahmut)

İkizler Memo – Can 4. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Osman ve Yaren evlenmek için kaçmaya karar veriler. Ancak onları bekleyen bir tehlike var!Osman, sevgilisi Yaren ile evlenmek için her şeyi göze almıştır. Fakat, Yaren’in babasının bu evliliğe onayı yoktur. Yaren’in babası kızını zengin Hayati ile evlendirmek istemektedir. Osman’ın başka çaresi kalmamıştır. Çevrelerinden de destek bulamayan Osman ve Yaren kaçmaya karar verirler. Bu sırada Yaren’in babası elinde tüfekle arkalarındadır.

Osman ve Yaren mutluluğu yakalayabilecekler mi? Yaren’in babası Mahmut kaçmalarına engel olabilecek mi?

Çarpışma Dizisi Belma Kimdir? Karakter Analizi, Gerçek Adı?