İkizler Memo Can Dizisinin Oyuncuları Kimler? İşte Dizinin Oyuncu Kadrosu


Güncelleme: 2 Aralık 2018 : 14:49
0

Cumartesi akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve reyting listelerine hızlı bir giriş yapan İkizler Memo Can dizisinde kimler rol alıyor?

Reyting listelerinde zirve yarışına ortak olan ve rakiplerini şaşırtan İkizler Memo Can dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? İkizler Memo Can oyuncuları kimler? İkizler Memo Can dizisinde kim kimdir?

İKİZLER MEMO CAN DİZİSİNDE KİM KİMDİR?

İkizler Memo Can dizisinde ikiz karakterler olan Memo ve Can’ı çocuk oyuncu Emir Berke Zincidi oynamakta. Emir Berke Zincidi ‘Öyle Bir Geçer Zamanki’ dizisindeki ‘Küçük Osman’ rolü ile hafızalara kazınmıştı.

Emir Berke Zincidi, bir yandan kısıtlı imkânlar içerisinde yaşayan Memo’yu canlandırırken bir yandan da iyi bir eğitimle yetişen Can’a hayat veriyor.

İkizler Memo Can dizisinde Memo’nun annesi Melek Caneri karakterini karakterini başarılı oyuncu Nehir Erdoğan canlandırmakta. Nehir Erdoğan daha önce Fi, Yabancı Damat gibi önemli yapımlarda oyunculuk yaptı.

İKİZLER MEMO VE CAN’IN BABASI ROLÜNDE KİM VAR?

Dizide ikizlerin babası rolünde ise Burak Hakkı‘yı görmekteyiz. Hakkı, Memo ve Can’ın babası Onur Alkanlar’a hayat vermekte.

İkizler Memo ve Can dizisinde Memo karakterinin dayısı Osman Caneri karakterini ünlü oyuncu Özgürcan Çevik canlandırmakta. Dizide Osman’ın kız arkadaşı Yaren Kepez rolünde ise güzel isim Tuğba Çınar yer alıyor.

İKİZLER MEMO CAN’IN YÖNETMENİ KİM?

İkizler Memo Can dizisinin yönetmen koltuğunda Erol Özlevi oturmakta. Dizinin senaryosu ise ünlü senarist Ahmet Yurdakul’a ait.

İKİZLER MEMO CAN DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Erler film prodüksiyonluğunda çekilen İkizler Memo Can dizisinin diğer oyuncuları arasında ise Tuğba Çınar (Yaren), Reyhan Sadıkoğlu (Dilek), Nihan Okutucu (Sibel), Mazlum Kiper (Mümtaz), Buket Dereoğlu (Matmazel), Feyha Çelik (Nursine Nine), Yaren Ada Can (Çiğdem), Rüzgar Diricanlı (Musti), Ergin Torun (Selami), İlke Korkmaz (Bedir), Sinem Ergin (Aşçı), Barış Taşkın (Uşak Altan), Cengiz Gezgin (Suat), Emre Yılmaz(Fuat) ve Atilla Saral (Mahmut) yer almaktadır.

İkizler Memo Can dizisi yeni bölümleriyle her Cumartesi Kanal D ekranlarında izleyicilerini bekliyor.