Memo-Can İkizler İkizler Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Setine Nasıl Gidilir?


Güncelleme: 16 Ekim 2018 : 09:19
4

Yeni sezon dizilerine adını yazdıran Memo-Can İkizler dizisinin ayrıntıları gelmeye başladı. Yönetmenliğini Erol Özlevi’nin yaptığı ve kadrosunda Nehir Erdoğan, Burak Hakkı ve Nihan Büyükağaç’ın yer aldığı Memo-Can İkizler dizisinin çekimleri nerede başladı, çekimleri nerede yapılıyor merak ediliyor.

Kanal D ekranları için hazırlanan dizinin başrollerinde Nehir Erdoğan ve Burak Hakkı gibi yetenekli oyunculara yer verilecek. Daha önce Arka Sokaklar gibi uzun soluklu bir diziyi ekranlara getiren Erler Film şimdi Memo-Can İkizler dizisi için kolları sıvadı. Yetenekli oyuncu kadrosuyla da bu dizide tutacak ve izlenecek gibi görünüyor.

Arka Sokaklar, Ölümüne Sevdalar, Yabancı Dama, Anne Babamla Evlensene, Güzel Çirkin, Cennet Mahallesi ,Fadime Roman Havası, Küçük Ağa, Aşktan Kaçılmaz, Dostlar Mahallesi, İkisini de Sevdim gibi dizileri yapan Erler filmden gelen bu yeni proje için dizi setinin kurulduğu mekanlarda titizlikle seçildi. Dizinin tanıtım fragmanı çıkması ile birlikte izleyicilerin arama motorlarında Memo-Can İkizler dizisi nerede çekiliyor, Memo-Can İkizler dizisi ne nasıl gidebiliriz. Memo-Can İkizler dizi seti nerede gibi sorularına yanıt aradı.

[kirmizitext]Memo-Can İkizler Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?[/kirmizitext]

Bizde sizler için küçük bir araştırma yaptık. Memo-Can İkizler dizisinin nerede çekiliyor konusunun üzerinde ısrarla durmuş olsak da dizinin nerede çekileceği hakkında henüz bir bilgi edinemedik. Bu konu üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Bizi takip etmeye devam edin

4 YORUMLAR

Comments are closed.