9 Mart 2018 Cuma Reyting Sonuçları İstanbullu Gelin Survivor


Güncelleme: 9 Mart 2018 : 23:43
0

Güçlü rakiplerin reyting savaşı verdiği 9 mart cuma zirvenin sahibi kim oldu? Aşk ve Mavi, İstanbullu Gelin, Şevkat Yerimdar, Arka Sokaklar Payitaht Abdülhamid ve Survivor arasında 9 mart 2018 cuma izleyici tarafından hangi dizi veya yarışma tercih edildi?

Survivor, İstanbullu Gelin ve Arka Sokaklar arasında kıyasıya bir çekişme yaşandı. Survivor’ın başlamasıyla kanalların reyting durumlarında dengeler alt üst oldu. Her hafta birinciliği göğüsleyen İstanbullu Gelin deyimi yerindeyse Survivor’la kıran kırana bir mücadele veriyor. Bu mücadeleye zaman zaman TRT’nin sevilen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid de katılıyor. Cuma akşamı ekrana gelen 5 dizi ve 1 yarışma arasında 9 mart 2018 reyting sonuçları ne durumda?

Kanalların ekrana getirdiği projelerin başarılarının ölçütü her zaman reyting sonuçları olmuştur. Kanallar dizi yada yarışmaların devam etmesinde en önemli kriter olarak AB, Total ve ABC1 kulvarlarında gösterdikleri başarı derecelerini görüyor. Bu yüzden 9 mart 2018 reyting sonuçları da bu açıdan oldukça önemli. Günün sonunda yapılan değerlendirme sonucunda 9 mart cuma reyting sonucunda zirvenin sahibi hangi dizi oldu?

Önceki haftanın reyting sonuçlarına bakarak bugünün reyting sonuçlarını tahmin etmek oldukça güç. Kanallar arasında rekabetin en üst seviyede yaşandığı cuma günü dengeler her an değişebiliyor. Geçtiğimiz hafta 2 mart cuma reyting sonuçlarına baktığımızda Total grubunda ilk sırayı İstanbullu Gelin  2. sırada Atv’nin sevilen dizisi Aşk ve Mavi yer alırken onu takip eden İstanbullu Gelin 3. sırada yer aldı. AB grubunda değerlendirdiğimizde İstanbullu Gelin birinciliği göğüslerken Payitaht Abdülhamid’in 2. sırada yer alarak zirveyi kıl payı kaçırdığını görüyoruz.  ABC1 kulvarında bir değerlendirme yaptığımızda yine zirvenin sahibinin İstanbullu Gelin olması bizleri şaşırtmıyor.

9 mart cuma reyting sonuçlarında hemen hemen aynı sıralamanın olması beklenirken Survivor’ın düşen reytingleri ise dikkatlerden kaçmıyor. 9 mart cuma reyting sonuçlarında hangi yarışma dizi yada program birinci olacak? Zirvenin sahibi 9 mart cuma değişecek mi?  9 mart 2018 reyting sonuçları açıklanır açıklanmaz haberimizde yer vereceğiz.