8 Kasım Sev Yeter 104. Bölüm Özeti, Neler Olacak?


Güncelleme: 5 Kasım 2018 : 09:37
0

8 kasım Sev Yeter özeti 104.bölüm özeti. Dizi tüm heyecanıyla devam etmektedir. Bakalım bu bölümde bizleri neler bekliyor? 8 Kasım Sev Yeter 104.Bölüm Özeti ayrıntıları haberimizde.

Bir bakalım: Ruhi için ikinci görüşme zamanı gelir. Herkes mahkeme salonunda bekler. Vakit gelmiştir. İçeri girerler. Shagun, Ruhi’nin İşita ve Raman’ı görünce psikolojisinin bozulduğunu ve onları görmemesinin onun için iyi olacağını dile getirir. Tam karar verilecekken Mihika salona Sajota’yı tutup getirir.

Sujata Shagun’un dedikelerinin tam tersi, Ruhi’nin İşita’yı görmesinde hiçbir sakınca olmadığını yargıca söyleyince onu ikna etmeyi başarır. İşita bu duruma çok mutlu olup Sujata’ya teşekkür eder. Bu duruma sinirleri bozulan Shagun hemen tepkisini gösterir. Sujata bundan sonra hem İşita’nın durumuyla hem de Mihika’nın durumuyla yakından ilgileneceğini söyler.

Bhalla kızı Rinki ve Mihir’den torun istediği için onları birbirine yakınlaştırmak için elinden geleni yapmaya çalışır. Bayan Bhalla onlara film vererek izlemelerini ister. Rinki ise. Bhalla’ya izlediklerini belirtir,fakat Bhalla buna üzülür. Bunun işe yaramadığını görür. Yanlış film mi verdim acaba diye şüphelenir. Kızının bir evladı olmasını istediğini eşiyle paylaşır.

Bay Bhalla eşinin bu olaya karışmasını istemez. Bala siyah arabalı bir adamla kavgaya tutuşur. Ashok’un işleri düşündüğü gibi yolunda gitmez. Mihika’ya yaptığı tecavüz olayı basınca duyulunca yaptığı anlaşmalar sözleşmeler geçerliliğini yitirir. Ruhi’nin yaptığı çekimler iptal olur. Bunu öğrenen Shagun’da hemen harekete geçerek suraj’a kızar. Parasını ister. Ruhi’yi okula gotürmek için Raman gelir ve onu okula götürür.

Ashok’un iş anlaşmalarının iptal olması onu çılgına çevirir. Mihika’ya bunun hesabını sormaya gider.kolunu tutarak sıkar. Buna şahit olan Rumi Ashok’u Mihika’dan uzaklaştırmaya çalışır. Ashok sinirlenir. Rumi’ye onu işten çıkaracağını söyleyince Mihika buna üzülerek tartışmalarını engellemek ister. Sujata telefonda konuşurken Raman bunu kulaklarıyla şahit olur. İşita’yı nasıl oyuna getirdiğini anlatır.

Raman bunun bir oyun olduğunu anlar ve arastırmak için çaba harcar. İşita Sujata’nın kedisini savunduğuna son derece inandığı için Raman’a inanmaz. Shagun Ruhi’ye köpeği evde tuttuğu için çok kızar. Ruhi’ye gösterdiği tepkiye sinirlenen Mihir onu güzel ve sakin uyarmasını ister. Mihika yanına feminist grubu aldığı gibi Ashok’un evini basıp ona kamera önünde tokat atar. Sujata Bala ile görüşmeye gider. Rumi onları görür.[mavibuton][/mavibuton]

Ruhi kompozisyon yarışmasına katılır. Yazıkları içinde Raman’dan supermen diye bahseder. Bu olay İşita’nın hoşuna gider ve Raman’a bahseder. İşita Raman’ın supemen kıyafetini giymesini ister. Raman kiyafeti giyerek yarışmaya gelir. Ruhi babasını orada görür çok mutlu olur. Işita kızının mutluluğunu böyle görünce gerçek bir süpermen diyerek gülümser. Salondaki herkes çok beğenir alkışlar. Ve ödülü Ruhi kazanır. Bir önceki bölümde neler oldu öğrenmek isterseniz  linki tiklayiniz