7 Kasım Sev Yeter Özeti 103.Bölüm Rinki Mihir’in Kalbini Kazanacak mi


Güncelleme: 5 Kasım 2018 : 09:36
1

7 kasim sev yeter ozeti 103.bolum
Rinki Mihika gibi giyinerek Mihir’in kalbini kazanmak ister. Mihir ile Rinki ‘nin evlendiğini bilmeyen bir bayan Mihika ve Mihir’i birbirine çok yakıştırır. 7 Kasım Sev Yeter Özeti 103.Bölüm Rinki Mihir’in Kalbini Kazanacak mi sorusu yanıt bulacak mi

Bu bolumde Rinki çok üzgündür. İşita hemen Rinki’yi teselli eder. Ruhi çekimlere devam ederken çekime bir süre ara verilir. Bunu hemen fırsat bilen Raman Ruhi’yi oradan alıp eve götürür. Eve gittiğinde Ruhi çok mutlu olur, çünkü köpeğiyle oynayıp onunla zamanını değerlendirir.

Herkes Ruhi’yi uzun zamandan beri böyle gördükleri için onlarda çok mutlu olmuşlardır. İşita Ruhi için kıyafet alır, fakat Ruhi kıyafeti giymemek için direnir. Üstüne bir de arti için dönmeyince İşita çok üzülüp yıkılır. Ruhi daha sonra Shagun’a dönmeye karar verir.

Mihika ve Ashok’un durumuna bakarsak mahkemeleri hala devam etmektedir. Avukat durum hakkında bilgi verir, ancak Ashok hala umrunda olmadan Mihika’nın elinden tutmak ister. Oradan geçip Olaya şahit olan sosyal hizmet uzmanı Sujatha Ashok’a bir tokat atarak tepki gösterir. Ashok bu duruma şok olur. Kadın Ashok’a öyle tepkili yaklaşır ki ona çok ağır ceza vereceğini dile getirir. Bunu duyan Mihika çok mutlu olur. Kadina şükranlarını iletir. İşita kafasını her an Ruhi’ye takıp üzüldüğü için Raman bunun farkındadır. İşita’ya moral ve destek vermek için onunla özel olarak ilgilenir.

İşita’yı dışarı çıkarmak ister. İşita kabul edip hemen hazırlığını yapar.
Fakat Shagun’un araması üzerine bütün planlar boşa gider. Ruhi babasıyla yemek yemek istemiştir. Bu duruma üzülen Raman iki arada bir derede kalır, çünkü diğer tarafta kızı öbür tarafta eşi vardır. Ne yapacağını şaşırır. Raman’ın çaresizliğini anlayan İşita Ruhi’nin yanina gitmesini, onun daha değerli olduğunu söyler.

Raman bu ikilimden kurtulmuş olsa da yine de gitmek istemese bile gitmek zorunda kalır. Dışarı çıktığında anahtarını yanına almadığının farkına varır. Anahtarı almak için geri eve döner. Eve girdiğinde Raman’ın eve geldiğini farketmeyen İşita ise Ruhi’nin videolarını izlemektedir. İşita bu videoları izledikçe duygulanıp ağlar. Onun bu halini gören Raman ise çok üzülür.

Comments are closed.