5 Eylül Çarşamba Reyting Sonuçları! Nefes Nefese Yeni Sezona Nasıl Giriyor?


Güncelleme: 5 Eylül 2018 : 21:20
0

Yeni sezonun başlamasına haftalar kala yaz dizileri de kendilerini son defa kanıtlayabilmek için zaman kolluyorlar. 5 Eylülde ekranlara gelen Nefes Nefese dizisi ile Çocuklar Duymasın bakalım sezon içindeki yapımlara karşı nasıl bir reyting tablosu ile karşımıza çıkacak. İşte 5 Eylül 2018 Çarşamba [kirmizitext]reyting sonuçları[/kirmizitext].

[kirmizitext]GÜNLÜK REYTİNG SONUÇLARI <<< Tıklayınız[/kirmizitext]

[kirmizitext]Nefes Nefese[/kirmizitext] 5. Bölümü ile 5 eylül Çarşamba günü ekranlara gelirken reytinglerde de oldukça iddialı olduğunu gösteriyor. Geride bıraktığı 4 bölümde aldığı reytinglerle yaz sezonunun lideri olan Nefes Nefese sezon içinde şansını deneyecek yapımlardan birisi.

Total sonuçlara baktığımızda son 3 bölümün aldığı reytingler şu şekilde; 4,14 (29 Ağustos), 4,34(15 Ağustos), 4,59(8 Ağustos). Totalde reyting oranlarını düşürse de genel anlamda bir yükseliş trendi yakaladığı kesin. Nefes Nefese sezon içerisinde Diriliş ve Sen Anlat Karadeniz dizileri ile rekabet edecek. Tabi bu rekabette dizinin yaz sezonu aldığı reytinglerde önemli.

5 eylül 2018 Çarşamba günü Nefes Nefese nasıl bir reyting olacak. Diğer taraftan Çarşamba günü olarak değişen [kirmizitext]Çocuklar Duymasın[/kirmizitext] ise kanal tarafından gözden çıkarılmış gibi. Sezon içerisinde 2 büyük yapımla baş etmesi çok zor.

Çocuklar Duymasın sezon içerisinde devam edecek olsa da uzun süreli bir yayın hayatı olacağını düşünmüyoruz. Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz ve Nefes Nefese dizileri karşısında tutunamayacaktır.

5 Eylül Çarşamba Reyting Sonuçları