4 Ocak Perşembe Kanatsız Kuşlar Var Mı Yok Mu? Neden Yok


Güncelleme: 31 Aralık 2017 : 15:32
0

Yeni yılın ilk haftası Kanatsız Kuşlar var mı yok mu sorusu dizinin takipçileri tarafından merak edilen ve araştırılan konular arasında yer aldı. 28 aralık perşembe akşamı izleyiciyle buluşan dizinin 4 ocak yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Diziseverler 4 Ocak perşembe Kanatsız Kuşlar yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? 4 Ocak perşembe Kanatsız Kuşlar var mı yok mu sorularına yanıt aradı.


Kanatsız Kuşlar Final Yapmasın Bitmesin


Yayıncılık esasları gereğince kanallar isterlerse yılın ilk haftası dizilerin yeni bölümlerini ekrana getirmeyebilirler. Çünkü yılın ilk haftası kanalların bir yıl boyunca yapacakları reklam anlaşmaları, vizyonları ve gelecek planları belirleniyor. Atv ekranlarında yayınlanan Kanatsız Kuşlar dizisi 4 Ocak var mı yok mu sorusunun yanıtına gelirsek. Kanatsız Kuşlar 4 ocak perşembe yeni bölümü ile ekrana gelmeyecek.

Kanatsız Kuşlar perşembe akşamları, Bizim Hikaye ve Vatanım Sensin gibi geniş izleyici kitlesine sahip dizilerle verdiği reyting mücadelesinde üst sıralara yerleşmeyi başardı. Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Deniz Bolışık, Fatih Al ve Servet Pandur gibi başarılı isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi perşembe akşamlarının heyecanla beklenen projelerinden.

Kanatsız Kuşlar 4 ocak perşembe var mı yok mu, neden yok, Kanatsız Kuşlar yeni bölüm ne zaman gibi sorulara yanıt olarak dizinin yeni bölümü 11 ocak perşembe ekrana gelecek. Dizinin 4 ocak perşembe yayınlanmayacak olması reytingleri ve diziye olan ilgiyi nasıl etkiler bilmiyoruz. Fakat dizinin takipçileri sosyal medya ve internet üzerinden 4 ocak perşembe Kanatsız Kuşlar var mı yok mu, Kanatsız Kuşlar 29. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı sorularıyla kanalı ve yapım ekibine yoğun bir baskıda bulundu.

Yeni yılın ilk haftası hemen hemen bütün dizilerin yeni bölümleri yayınlanmayacak. Kanatsız Kuşlar 11 ocak perşembe yeni bölümü ile kaldığı yerden tüm heyecanıyla devam edecek.

https://www.youtube.com/watch?v=QvYEZDq0VuI