4 Ocak Perşembe Bizim Hikaye Var Mı Yok Mu? Yayınlanmayacak Mı


Güncelleme: 31 Aralık 2017 : 16:16
0

Yeni yıl yaklaşırken en çok araştırılan ve merak edilen konular arasında, yılın ilk haftası dizilerin yeni bölümleri var mı yok mu sorusu yer alıyor. Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Bizim Hikaye 4 Ocak perşembe var mı yok mu yayınlanmayacak mı gibi sorular üst üste gelmeye devam ediyor. Bizim Hikaye 4 Ocak yeni bölümü var mı yok mu sorusunun yanıtı haberimizin devamında.


Bizim Hikaye 17. Bölüm Fragmanı-Barış Filiz’i Tekrar Kazanacak mı?


Perşembe akşamları ekrana gelen ve büyük bir ilgiyle izlenen Bizim Hikaye güçlü oyuncu kadrosuyla kısa sürede sezonun başarılı yapımları arasına girmeyi başardı. Aynı gün yayınlanan ve kemik izleyici kitlesine ulaşan Vatanım Sensin gibi bir diziyle verdiği reyting sırlamasında kendine yer edinmeyi başardı. Kimi zaman güldüren çoğu zaman ağlatan hikayesiyle izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan Bizim Hikaye 4 Ocak perşembe var mı yok mu?

Yeni yılın ilk haftası hemen hemen bütün dizilerin yılbaşı tatili nedeniyle yeni bölümleri yayınlanmayacak. Kanatsız Kuşlar, Vatanım Sensin ve Siyah İnci yeni bölümleri ile ekrana gelmeyecek. Fakat Bizim Hikaye dizisiyle ilgi resmi bir açıklama gelmedi. Bizim Hikaye 4 Ocak perşembe var mı yok mu sorusunun kesin cevabına ulaşamadık. Bizim tahminimiz dizi 4 ocak perşembe tekrar yada özel bölümü ile ekrana gelecek. Özellikle reyting kaygısı olmayan diziler yeni yılın ilk haftası yayınlanmıyor.

Bizim Hikaye 4 ocak perşembe var mı yok mu sorusunun net yanıtını en kısa zamanda sizlerle paylaşacağız.