4 Ekim Gelinim Mutfakta Neler Oldu? Çeyrek Altını Kim Aldı?


Güncelleme: 12 Ekim 2018 : 00:03
0

Hafta içi her gün kanal D ekranlarında yayınlanan sunuculuğunu Fatih Ürek’in yaptığı Gelinim Mutfakta her gün çeyrek altın dağıtmaya devam ediyor. Gelinlerin yine hararetli geçirdiği bir gün oldu. Başak mikrofonunu çıkarıp yine gelinleri çıldırtmak istemişti ama mikrofonu bulamayınca gelinlerin üstüne gitti ve Yasemin’le tartışmaya girdi. Başak yine olaylı tavırları ile gündemde kendi kayınvalidesinin eşyalarını Reyhan hanıma vererek kayınvalidesinden tepki aldi.

Ve gelinim mutfakta neler olduğuna bakmaya devam ediyoruz. Çeyrek altını kim aldı acaba? 4 Ekim Persembe Gelinim Mutfakta Neler Oldu? Çeyrek Altını Kim Aldı?

Tartışmalar devam ederken düne bir bakis atalim.gelinler dun kereviz yemeğine puan verdiler. Puanlamaları ise İlk puanlamayi Reyhan hanım yapıyor. Ve puanlamada gelinine 5 puan vererek hem kendi hem gelini mutlu oluyor.

Reyhan hanım Başak’a 4 puan, Yasemin’e 3 puan ve Tuğçe’ye 1 puan verdi. Puanlama sonrasında Başak’ la tartışarak stüdyo yu terk etti ve tekrar geldi.İkinci olarak puanlamayi Sevgi hanım yaptı. Sevgi hanım Ezgi’ye 5 puan, Başak’a 4 puan, Yasemin’e 3 puan ve kendi gelini Tuğçe’ye 1 puan vererek üzülerek yerine geçti. Aynı puanlamalar olunca Tuğçe ve Yasemin puanları beğenmedi. Tuğçe gelin Ezgi’ nin bilerek fazla kavurduğunu iddia etti.

Ve puanlamalar verilirken çeyrek altını kim alacak soruları git gide merak uyandırıyor. Üçüncü olarak puanlamaya Öznur hanım yapmak için geliyor ve çeyrek altına bir adım daha yakınlaştıracak gelinleri.

Öznur hanım Ezgi’ye 3 puan , Tuğçe’ye 4 puan, Başak’a 5 puan ve kendi gelini Yasemin’e 1 puan vererek gelini ile kendisi üzüntülerini dile getirdi.

Hanife hanım punalamasını yaparak günün kazananını belirliyor. Hanife hanım gelini Başak’ a 5 puan verdi ve çok sevindi. Ezgi’ye 1 puan, Tuğçe’ye 1 puan, Yasemin’e 2 puan vererek günün son punalamasını yaptı. Fatih bey en güzel yapanların Başak ve Ezgi olduğunu söyledi. Böylece günün çeyrek altınını 18 puanla Başak kazandı. 7 puanla Tuğçe oluyor. Final gününe 2 gün kaldı acaba kim gidecek kim 5 altın bileziği kazanacak cuma gününü sabırsızlıkla bekliyoruz.