28 Mart 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları! Diriliş Mi Sen Anlat Karadeniz Mi


Güncelleme: 29 Mart 2018 : 10:18
1

28 mart çarşamba reyting sonuçları! Haftanın en zorlu ve dişli rakiplerinin olduğu Çarşamba günü zirvenin sahibi kim olacak? Sen Anlat Karadeniz mi Diriliş Ertuğrul mu? Çarşamba akşamı yayınlanan iki güçlü diziden hangisinin reyting sıralamasında birinci olduğu merak ediliyor. İşte ayrıntılar…

10 haftadır zirvenin sahibi olmayı başaran Sen Anlat Karadeniz 11. haftada da yerini korudu mu? 4 sezondur yayınlandığı günden itibaren reyting sıralamasında hiç bir diziye fırsat vermeyen Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz’in başlamasıyla yerini ikinciliğe bıraktı. Diriliş Ertuğrul’u ikinci plana iten ve haftalardır basının ve sosyal medyanın en çok konuşulan dizilerinde olan Sen Anlat Karadeniz reyting sonuçları nasıl?

28 Mart 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları

Reyting  sonuçları çarşamba günü izleyici karşısına çıkan diziler içerisinden hangilerinin izleyici kitlesi tarafından daha fazla tercih edildiğini resmi olarak açıklayan ve merakları gideren bir sistem. Beğendikleri dizilerin kaçıncı sırada olduğunu, nasıl bir reyting aldığını, başarı grafiğini yükseltip yükseltmediğini bu sayede öğrenebiliyoruz.

28 mart 2018 çarşamba reyting sonuçları da izleyenler için oldukça önemli.

Atv’nin son altı yılın en çıkış yapan dizisi Sen Anlat Karadeniz ile rekordan rekora koşmaya devam ediyor. Dizi ilk üç hafta olağanüstü bir reyting alarak rakiplerini açık ara farkla geride bırakmıştı. İlerleyen haftalarda reytinglerde gözler görülür bir düşüş yaşasa da zirve sahipliği yapmaya devam etti. Topluma hitap eden konusu ve etkileyici oyuncularıyla kısa sürede geniş hayran kitlesine ulaşan dizi uzun vadede aynı başarıyı devam ettirebilir mi bilinmez. Fakat Sen Anlat Karadeniz Total, AB, ve ABC1 gruplarında daha uzun süre zirveyi kimseye kaptırmamaya kararlı. Sen Anlat Karadeniz 28 mart çarşamba reyting sonuçlarında yine ilk 10 dizi içerisinde en çok izlenen dizi olarak kayıtlara geçti.

TRT1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul kemik izleyici kitlesine sahip klasikleşen diziler arasında yer alıyor. Tarihi, politik ve savaş temalı konusuyla farklı izleyici kitlelerini bir noktada birleştirmeyi 4 sezondur başarıyor. Fakat Sen Anlat Karadeniz’in başlamasıyla zirvedeki yerini 10 haftadır Atv’ye kaptırıyor. Diriliş Ertuğrul 28 mart çarşamba reyting sonuçlarında 2. sırada yer alarak zirveyi kıl payı kaçırdı.

Star Tv’de yayınlanan Börü ise bu hafta yeni bölümü ekrana gelmedi. Dizinin yayın saatinde Jet Sosyete’nin tekrar bölümü izleyiciyle buluştu. Börü gecenin ilerleyen saatlerinde özel bölümü ile ekrana geldi. 28 mart çarşamba reyting sonuçlarında Star Tv dizileri oldukça geride kaldı.

Reyting sonuçlarında çift haneli rakamları görmek genel olarak oldukça zor. Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş bunu başarabilen nadir projelerden.

28 mart reyting sonuçlarına göre bu hafta izleyici ikiye ayrıldı. Bir kısmı Sen Anlat Karadeniz bir kısmı Diriliş Ertuğrul izledi.

28 Mart Çarşamba Reyting Sonuçları

1 YORUM

Comments are closed.