28 Ağustos Salı Gelinim Mutfakta Kim Kazandı? Günü Galibi Kim Oldu?


Güncelleme: 12 Ekim 2018 : 00:04
2

Gelinim Mutfakta yeni sezon başlangıcını dün ekranlara gelen 116. bölüm ile yaptı. İzleyiciler 28 Ağustos Salı günü kim çeyrek altını aldı, hangi isim ilk haktanın şanslı isimleri arasına girdi, merak ediyorlar. 28 Ağustos Salı Gelinim Mutfakta Kim Kazandı?

Gelinim mutfakta 27 Ağustos pazartesi günü yeni sezonun ilk bölümünü ekranlara getirdi. Hafta Ezgi ile Ayşegül arasındaki polemik ile başlamış oldu. Gelinler ilk haftayı Sultan Kebabı yemeği ile açtılar. Gün sonunda en lezzetli yemeği yapan isim günü birinci bitirdi ve çeyrek altının sahibi oldu.

Gelinim Mutfakta yarışmasının ilk haftasında 3 kaynanadan 5 puan alan ve diğerinden ise 3 puan alan Ezgi günü birinci bitirmeyi başardı. Günü 18 puan ile birinci bitiren Ezgi aynı zamanda çeyrek altınında sahibi oldu.

Gelinim Mutfakta 28 Ağustos Salı Kim Kazandı?

Gelinim Mutfakta yine kıyasıya bir rekabetle 28 ağustos salı günü ekranlara geliyor. Gelinler en güzel yemekleri yaparken kaynanalar ise gelinlerine en yüksek puanı vermek için yarışacaklar. Arka planda dedikodular da beraberinde gelecek. Sinirler geriliyor, kıskançlıklar, kavgalar, çekememezlikler, sevinçler ve üzüntüler 28 ağustos salı günkü programa damga vurdu.

GELİNİM MUTFAKTA KİM KAZANDI? <<<<Tıklayınız

28 ağustos salı günü yine sinirler gerildi. Yarışmacılar Ezgi’yi, kaynanası Reyhan’a günün yemeği için gerekli malzemeyi göstererek tüyo vermekle suçladılar. Reyhan Hanım ve Nermin Hanım arasında “Psikoloji bozma” tartışması yaşandı. Ayşenur ve Burcu arasında sert bir tartışma yaşanıyor!

Ayşenur Burcu’ya “Senin dilin içine kaçmış” dedi. Bunun üzerine Burcu ise “hanımefendiliğimi bozucam…” dedi. Bu tartışma ortamı iyice gerdi. Günün sonunda 2 isim aynı puanı aldı ve kural gereği iki yarışmacının ismi bir kutuya atılarak kura çekildi. Son dakika ayrıntıları en kısa zamanda yazımıza eklenecektir.

Comments are closed.