26 Ekim Yemekteyiz Haftanın Birincisi Kim Oldu?


Güncelleme: 27 Ekim 2018 : 11:12
0

26 Ekim Yemekteyiz’ de kim haftanın birincisi oldu? TV 8 ekranlarında yayınlanan yemekteyiz yemek programlarının en çok izlenen programı. Onur Bey’in renkli sunumları ile ekranlara gelen yemekteyiz’de kim haftanın birincisi oldu?

Leyla hanım Nadire hanıma 1 puan verdiği için Onur bey üzüldü. Bu hafta acaba 10 bin TL’nin sahibi kim olacak? Yemekteyiz yarışmacıları puanlamasinda Selda hanım 17 puan aldı. Ünsal bey 19 puan aldı. Leyla hanım 12 puan , Can bey 22 puan aldı ve Nadire hanım 13 puan aldı. Böylece yarışmacıların verdiği puanlama bitti.

Onur Bey’in verdiği puanlama ile herşey değişecek. Onur bey Leyla hanıma 5 puan vererek sonra 17 puanla Leyla hanım oldu. Onur bey Nadire hanıma 7 puan vererek 20 puanla 4. Nadire hanım oldu. Onur bey Selda hanıma 6 puan vererek 23 puanla Haftanın üçüncüsü Selda hanım oldu. Acaba kim birinci olup 10 bin TL kazanabilecek merakla bekliyoruz.

Onur bey Can Bey’e 8 puan vererek 30 punala haftanın birincisi olarak 10 bin TL nin sahibi oldu. Ünsal beye Onur bey 7 puan vererek 26 puanla 2. Oldu. Haftaya farklı yarışmacılar ile yine dopdolu bir yarışma olacak. Haftanın birincisini aşağıda verdiğimiz linkten takip edebilirsiniz.