Gelinim Mutfakta Yasemin ve Kaynana Öznur Kimdir? Nereli, İşi Ne?


Güncelleme: 12 Ekim 2018 : 00:03
0

Yeni Yarışmacı Yasemin ve kaynanası Öznur programın yeni haftasında rakip olarak mutfağa giriş yaptılar. Gelinim Mutfakta yeni gelin yarışmacı Yasemin ve kaynanası Öznur kimdir?

Geçtiğimiz hafta 21 Eylül Cuma günü, Burcu 64 puanla haftanın birincisi olup altınları almış ve Esra ise en düşük puanı alarak(54)yarışmadan elenmişti. Şimdi yeni bir haftaya başlanacak ve 24 eylül 2018 pazartesi günü yeni yarışmacı merak ediliyor.

Geçtiğimi hafta neler yaşanmıştı kısaca hatırlayalım. Ezgi toplamda 56 puan, Burcu 67, Esra 54 ve Başak ise 58 puan alarak haftayı tamamlamışlardır. Bu durumda Esra yarışmaya veda eden isim olmuştu.

Gelinler 21 Eylül Cuma günü tatlı yapmışlardı. Haşhaşlı Revani Tatlısı gelinler tarafında özenle hazırlandı ve kaynanaların damak tadına sunuldu. 21 Eylül Cuma günü gelinlerin aldıkları puanlar ise şöyleydi; Ezgi 9, Burcu 17, Esra 6 ve son olarak Başak 15 puan aldılar. Burcu hem çeyrek altının hem de bileziklerin sahibi oldu.

24 Eylül pazartesi yeni gelin kim oldu? Yeni yarışmacı ve kaynana kim? Ayrıntılar çok yakında haberimize eklenecektir.

Esra’nın elenmesinden sonra onun yerine gelen Yasemin 13 yıllık evlidir. Maltepe’den yarışmaya katılan yeni gelin Yasemin babası Rizeli annesi ise Mısırlıdır.  19, 16 ve 10 yaşlarında 3 çocuğu olduğunu söyleyen Yasemin huy olarak babasına benmzediğini belirtti.

Gelinim Mutfakta 24 Eylül 136. Bölüm Fragmanı