21 Kasım 2018 Gelinim Mutfakta Kim Çeyrek Altını Kazandı?


Güncelleme: 21 Kasım 2018 : 21:00
0

Kanal D’de hafta içi her gün yayınlanan ve Fatih Ürek’in sunduğu eğlenceli yemek yarışması Gelinim Mutfakta yine çok komik ve eğlenceli dakikalara sahne oldu. Özellikle Ziyafet Hanım ‘ın kayinvalideler kervanına katılması ile beraber izleyenler gülme krizine girdi.

Bugün Hatice’ye 3 puan verdi,Ezgi’ye 4 puan verdi,5 puanı da Cansu’ya ve gelini Elif’e de 1 puan verdi. Gelinine yemekleri ufak ufak doğuruyorsun dedi. Reyhan Hanım’a da sen konuşma, ailemin içine karışma diye çıkıştı. 5 puan verdiği Cansu’ya da etlerin pişmemiş dedi. Bugün gelinlerden hamile olan Hatice evinin,salonunun videosunu çekerek geldi. Reyhan Hanım ise, bende çekeceğim, daha önce nasıl hiç düşünmedim dedi. Yarın evimin videosunu çekip getireceğim sevenlerim görsün dedi. Ziyafet Hanım gelinine 1 puan verdi gelini onu öptü. Reyhan Hanım da niye öptün dedi.

Ziyafet Hanım ise,
Reyhan niye kıskanıyorsun beni, karıştırma ortalığı,sus dedi. Ziyafet Hanım geçen programlarda gelinini sevmediğini, sevmediğini söylüyordu, yavaş yavaş ısındığını söylüyordu bugün ko programda ise artık gelinimi seviyorum dedi. Nohutlu etli patlıcan yemeği yaptı gelinler ve kaynanalar da yemeklere puan verdi.
Günün kritiği yapılırken Ziyafet Hanım titiz olduğu için gelinlerinin evini temizlediğini söyledi. Ayrıca sabah erken gelip stüdyo ve mutfak temizliğini de denetledi Ziyafet Hanım.

Diğer gelinler Elif’e senin işine geliyordur dedi.Ziyafet Hanım da sen beni kullanıyor musun evini temizliyorum diye sitem etti gelinine. Beni kullanıyor gelinim dedi. Takıntısı olduğunu söyleyen Ziyafet Hanım herkesin evini gidince böyle temizlik yaptığını söyler. Hatice ve Elif yemek yaparken biraz atıştı. Ziyafet Hanım ise gelinime sinirlenmek yakışıyor dedi.  Artık  gelinim altın kazandı onu seviyorum dedi.Gelinim Ikinci altını  kazanırsa  gelinimden alırım dedi. Dün  biraz üzgündü ondan almadım ama artık ne zaman altın kazanırsa, bilezik alırsa ondan alırım  gözüne baka baka kendime takarım dedi. Hatice’ye senin gözün gelinimin aldığı çeyrekte dedi. Hatice  Elif de Ezgi ve Cansu ‘ya yanaştı  üçü  bir olup üzerime  geliyor diye sitem etti .Bugün en yüksek puanı alarak günün birincisi olan gelinler Ezgi ve Elif ikisi 14 puan  aldı.  Bakalım  yarın  kim en yüksek  puanı  alacak.  Merakla bekliyoruz.