19 Aralık Eser Yenenler Show’un Konukları Kimler?


Güncelleme: 19 Aralık 2018 : 14:12
0

Çarşamba geceleri Tv8 ekranlarında izleyici ile buluşan Eser Yenenler Show‘un bu haftaki konukları kimler olacak?

Ünlü komedyen Eser Yenenler’in eğlenceli sunumuyla ekranlara taşınan Eser Yenenler Show’un 19 Aralık Çarşamba günü yayınlanacak yeni bölümüne Gripin, Şafak Sezer ve Buket Aydın konuk oluyor.

Ünlü müzik grubu Gripin, komedyen Şafak Sezer ve haber spikeri Buket Aydın, Eser Yenenler Show’a katılarak izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatacak.

Eser Yenenler Kim? Eser Yenenler Show yeni konuklar kim? Eser Yenenler Show 19 Aralık konuklar kim? Eser Yenenler bu hafta konukları kim? Eser Yenenler Show yeni bölüm ne zaman? Eser Yenenler Show saat kaçta? Eser Yenenler Show hangi kanalda? 19 Aralık Eser Yenenler Show konukları kim olacak? 19 Aralık Eser Yenenler kim katılacak?

ESER YENENLER KİMDİR?

Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa’da doğmuştur. 11 yaşında tiyatroya başladı. İlk ve orta okulu Bursa’da okudu, Liseyi ise Bursa Gazi Anadolu Lisesi’nde okumuştur. Daha sonra da Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. İki ablası vardır. 6 yaşındayken babası vefat etmiştir.

KARİYERİ

Sırasıyla Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu’nda, Bursa Devlet Tiyatrosu’nda, İstanbul Akademi Hayat’ta ve son olarak 2006 yılında Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği BKM Mutfak’ta yer aldı.

BKM Mutfak oyuncularının hazırladığı Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programında sunuculuk, yazarlık ve oyunculuk yaptı.