Sen Anlat Karadeniz 10 Ekim Çarşamba 25. Bölüm Özet Fragman ve Tüyolar


Güncelleme: 3 Ekim 2018 : 23:56
0

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi Sen Anlat Karadeniz de yine nefes nefese dakikalar yaşandı! Sen Anlat Karadeniz’de Vedat öldü mü? Asiye ve bebeği ölecek mi? Heyecan dolu bir haftayı daha geride bıraktık. Şimdi ise gözler 10 Ekim Çarşamba Sen Anlat Karadeniz Özet Fragman ve Tüyolarinda.

Kardeşini vuran Mustafa Tahir’in üstünü açınca çelik yeleği giydiğini gördü. Tahir’e bu aklı polis arkadaşı vermişti. Tahir kurtuldu ancak Nefes Vedat’ı kafasından vurdu. Vedat yine ölümden kurtulacak mı? Her seferinde olduğu gibi yine diziye devam mı edecek? Vedatsız Sen Anlat Karadeniz pek düşünülemez. Bilindiği gibi tüm olaylar Vedat ile başlar ve Vedat ile biter. Asiye’ye verilen zehir bebeği öldürecek mi?

Sen Anlat Karadeniz’de Vedat Öldü mü? Asiye ve Bebeği Ölecek mi? Asiye kurtulsa dahi bebeğinin ölebileceği ihtimali yüksek.

Polislerin Vedat’ın evine gitmesiyle birlikte, Vedatın vurulduğu yerde kimse kalmadığını gördüler. Nefes’in gözlerini bağlayıp evin üst katında baygın şekilde bıraktılar. Kaleli ailesinin düşmanı Fikret Vedat’ı kurtarıp Nefes’i evin üst katına bıraktı.

Mustafa Tahir’e karşı çok mahçup olmuş bir vaziyette. Asiye’yi hastaneye götürürken Tahir’e kendisini affetmesini istedi. Tahir de en iyisini yaptığını, ben de olsam aynı şeyi yapmak durumunda kalabilirdim dedi.

Yol kenarında kamyonet durdurup hastane daha hızlı gitmek için yardım istediler.Sen Anlat Karadeniz’de Asiye ve Bebeği Ölecek mi? Asiye bu durumdan kurtarılacaktır ancak karnındaki bebek ölebilir. Bebeğinin intikamını almak isteyen Mustafa ilerleyen bölümlerde intikam peşine düşecektir. Kardeşi kardeşe vurduran Vedat’a Nefes çok kızmış.

[kirmizitext]Sen Anlat Karadeniz 3 Ekim Getma Getma Yanarım Yar Şarkısı ve Sözleri <<<tıklayınız[/kirmizitext]

Fikret Vedat’ı alıp kendi evine doktor getirtti. Vedat da zaten çok kötü durumda değil. Nefesin attığı kurşun Vedat’ın kafasını sıyırıp geçti. Nefes nefese geçen bir haftayı geride bıraktık.Simdi Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde neler olacak?