1 litre Gözyaşı Cihan’ın İtirafı!


Güncelleme: 18 Aralık 2018 : 01:13
0

1 litre Gözyaşı Cihan’ın İtirafı! Cihandan Mahir’e Aşk İtirafı!

Kanal D’nin sevilen dizisi 1 litre Gözyaşı son bölümü ile izleyicisinden tam not almıştı. Dizide Mahir ile Cihan’ın aşkı ölümle yaşam arasındaki zamanın değerinin ne kadar önemli olduğunu bize gösteriyor. Öleceğini bile bile yaşanmaya çalışılan bir aşk hikayesi.

Belli ki izleyiciyi ekrana kilitleyen bu senaryo bize pek de uzak değil gibi gözüküyor. Cihan, bir yaşam mücadelesi veriyor onun etrafında insanlar ve Mahir de bu mücadelenin bir parçası olmaya çalışıyor. Kanal D’nin ilgiyle takip edilen 1 Litre Gözyaşı dizisinin takipçileri de her Pazar günü saat 20.00 da Kanal D ekranlarında bu mücadeleye tanık oluyor. Med Yapım-MF Yapım imzalı, 1 Litre Gözyaşı dizisi yönetmenliğini Serhan Şahin’in yaptığı, senaryosunu Neşe Şen, Sertaç Ergin, Gül Meriç Özen’in kaleme aldığı, dizinin sevilen senaryosu ve güçlü kadrosu dikkat çekici bölümleri ile her pazar kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Dizinin 11. Bölümünün de sonunda beklenen olay yaşandı. Cihan aşkını itiraf ederken Mahir’in annesinin gelmesiyle kapanın arkasına saklanması onun içeri girmesiyle de odadan çıkan Cihan itirafını ne zaman tamamlar bilinmez ama Mahir artık Cihan’ın ona olan hislerinden emin olmuştur. Yinede şimdilik Cihan’ın kararını bekleyen Mahir oldukça mutlu gözükmektedir. Bakalım dizinin 12. Bölümünde ikiliyi neler bekliyor. Cihan itirafını tamamlayabilecek mi bu soruların cevabı 23. Aralık Pazar günü Kanal D ekranlarında olacak.

11. Bölümde Neler Yaşandı!

11. bölümde Cihan kazayı hafif sıyrıklarla atlattı fakat Mahir ise bir süre hastanede yatmıştır. Bu süreçte Cihan Mahire daha fazla yaklaşırken bir oğlunu daha kaybetmeyi göze alamayan Ayla, Mahir’in bu durumda olmasından ötürü Cihan ve ailesini suçlar. Okulda da sıkıntı yaşamaya başlayan Cihan şimdide disiplin şoku yaşamıştır. Kazanın ardından birbirlerine karşı yumuşayan Cihan, Ali, Mahir ve Hande’nin arasındaki dengeler ise Cihan’ın şok kararıyla derinden sarsılacaktır. Bir Litre Gözyaşında 11. Bölümünde Cihan kazadan sonra Mahir’e daha da yakınlaştı ve romantik anda film izlerken ona aşkını ilan ediyor. Dizinin seyrini bu aşk itirafı nasıl etkiler gelecek bölümlerde izleyeceğiz.