MasterChef Türkiye’de 17 Aralık Akşamı Yarışmadan Kim Elendi!

TV8 ekranlarının sevilen yapımlarından MasterChef Türkiye’de  17. Aralık Pazartesi akşamına büyük bir tartışma damga vurdu. MasterChef’  Türkiye’ye final haftası kim veda edecek? Kim elenecek? MasterChef Türkiye’de finale az kala son 4 e kalan yaruışmacılar kıyasıya yarıştı.  Yemekleri eski yarışmacılara yaparak ikram eden finalistler jüri üyelerine yaptıkları yemekleri beğendirmek için yarıştı.

Yeni bölümü ile  Tv8′ de ekrana gelen MasterChef Türkiye de herkesi şoke eden gelişme yaşandı. Eski yarışmacılar   olan Tuğçe ile Kerem arasında tartışma çıktı. Sinirlenen Tuğçe stüdyoyu terk etmeye kaktı. Şeflerin bu olayın yaşanmasını engellemeye çalışması dikkatlerden kaçmadı. Tuğçe’nin stüdyoyu terk etmesinin önüne geçme için Kerem’in özür dilemesini savunan jüri üyeleri Kerem’e onun misafir olduğunu ve özür dilemesi gerektiğini söylediler. İstemese de Tuğçe’den özür dileyen Kerem’in özrünü Tuğçe dalga geçerek diliyor diye kabul etmedi. Stüdyoda yaşanan bu gerginlik Kerem’in özrü ile sona erdi.

Jüriden Esleme MasterChef Gömleği!

Bu akşamki bölüme jüri üyelerinin daha önce elediği yarışmacı Esleme  MasterChef gömleği vermesi Eslem’i çok duygulandırdı. Eslem’e gömleğin biraz dar gelmesi elenen yarışmacılar arasında espri konusu oldu. Mehmet’in yine Eslem’i desteklemesi ise gözlerden kaçmadı. 17 Aralık Pazar günü yayınlanan bölümünde MasterChef Türkiye ye Kerem mi yoksa Meltem mi veda edecek? MasterChef Türkiye de zorlu aşamalardan geçerek son 4’e kalan yarışmacılar arasından  2 yarışmacı daha elenecek ve 23 Aralık Pazar günü son 2 yarışmacı arasından Türkiye’nin MasterChef’i seçilecek.

MasterChef Türkiye yarışmasına kim veda etti!

Kerem, Meltem, Uğur, Burcunun son 4 e kalması jüri’yi terletti. MasterChef Türkiye juri üyeleri yarışmanın sonuna doğru giderken oldukça zor anlar yaşıyorlar. Bu aşamada yarışmacılar birbirinden başarılı işlere imza atarken jüri üyelerinin seçimi de bir o kadar zorlaşıyor. 17 Aralık Pazar günü yayınlanan  bölümde kim elendi. MasterChef Türkiye yarışmasına kim veda etti. 17 Aralık Pazar günü yayınlanan  bölümde MasterChef olma hayallerine Meltem veda etti.  Kerem son  3′ e kaldı.Yarışmaya Kerem Tuğçe ve Uğur devam edecek. Yarın da yayınlanacak yeni bölümle bir kişi daha elenecek.