Siyah İnci Oyuncuları-Tam Kadro Oyuncu Listesi


Güncelleme: 24 Ağustos 2017 : 16:57
7

Star Tv’den yeni sezon için bir dizi geliyor. Gold film tarafından yapımcılığı üstlenilen dizi “Siyah İnci” dram türünde ekranlara gelecek. Dizinin tam liste oyuncu kadrosu haberimizde.

Yapımcılığını Gold Film’in yapacağı, yönetmenliğini Erol Özlevi’nin üstlendiği, senaryosunu Yekta Torun’un kaleme alacağı dizinin 2017-2018 sezonunda ekranlarda olacak.

Siyah İnci’nin konusu ve oyuncu kadrosu şimdiden merak edilmeye başlandı. Merakla beklenen Siyah İnci dizisinin başrol oyuncuları ise belli oldu.

Siyah İnci’nin başrol oyuncuları Tolgahan Sayışman, Hande Erçel, Berk Hakman ve Hüseyin Avni Danyal olarak belirlendi. Oyuncular netleştikçe haberimiz güncellenecektir.

 Siyah İnci Hande Erçel Kimdir?

1993 Bandırma doğumludur. Hande Erçel hem oyuncu hem de model olarak kariyerine devam etmektedir. Azerbaycan’da 2012’de yapılan güzellik yarışmasında 2. olmuştur. Hande Erçel’in oynadığı diziler; Tatar Ramazan, Çalıkuşu, Çılgın Dershane Üniversitede, Hayat Ağacı, Güneşin Kızları, Aşk Laftan Anlamaz gibi dizilerde rol almıştır. Ayrıca güzel oyuncu birçok ödüle de layık görülmüştür.

Siyah İnci Tolgahan Sayışman Kimdir?

1981 İstanbul doğumlu olan oyuncu Tolgahan Sayışman, sinema oyuncusu ve model olarak çalışmaktadır. İşletme mezunu olan Sayışman, Güney Kore’de yapılan erkek güzellik yarışmasında dünya birincisi seçilmiştir. Aynı zamanda oyunculuk eğitimi de alan Tolga Sayışman, Esir Kalpler isimli dizi ile piyasaya giriş yapmıştır. Maçolar, Dicle, Hepsi 1 e Acemi Cadı gibi dizilerde oyuncu olarak rol almıştır.

Siyah İnci Berk Hakman Kimdir?

1981 Ankara doğumlu olan Berk Hakman, kökleri Saraybosna’ya aittir. Akdeniz Üniversitesi Turizmcilik okurken oyunculuğa da merak saran Berk Hakman, okulun tiyatro kulübünün yanı sıra Antalya’da tiyatro atölyesinde de rol almıştır. Daha sonra oyunculuk hayalleri için İstanbul’a yerleşen oyuncu Berk Hakman, Konservatuar okumuş ve bir çok dizide rol almıştır. Berk Hakman’ın rol aldığı dizi ve filmler şöyledir; Kırık Kanatlar, Seher Vakti, Felek Ne Demek, Hatırla Sevgili, Es-Es- Mazi Kalbimde Bir Yaradır, Suskunlar ve Kaçak gibi dizilerde rol almış ve Okul, Janjan, Saklı Yüzler, Kampüsteki Çıklak Ayaklar ve Tepenin Ardın’da gibi filmlerde de oynamıştır.

Siyah İnci Hüseyin Avni Danyal Kimdir?

1985 yılında9 Eylül Ünvst. Tiyatro ve Oyunculuk bölümünden mezun olan usta oyuncu 1962 Trabzon doğumludur. Bursa’da Devlet bünyesinde belli bir süre çalıştıktan sonra Kurtlar Vadisi dizisindeki Yalçın karakteri ile ülkedeki tanınırlığını arttırmıştır.

Siyah İnci Burak Altay Kimdir?

25 Mayıs 19810 Rize doğumlu olan sanatçı baba mesleğinden dolayı eğitimini Türkiye’nin farklı semtlerinde tamamlamıştır. 1996 yılında kazandığı 9 Eylül Ünvst. tiyatro bölümünden 2001 yılında mezun oldu. Devlet Konservatuarını kazandıktan sonra devlet bünyesinde çalışmalarına devam etmektedir.

Siyah İnci İpek Bağrıaçık Kimdir?

1985 doğumlu olan oyuncu Sana Bir Sır Vereceğim ve Hatasız Kul Olmaz dizilerinde rol almıştır. En son Show Tv’nin geçtiğimiz sezon başlayan dizisi Yeni Gelin’deki rolü ile büyük beğeni toplamıştır.


Siyah İnci Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Siyah İnci Hazar Kimdir? Gerçek Adı-Sevgilisi-Oynadığı Diziler


Siyah İnci Dizisi Merve Polat Kimdir?

Siyah İnci Dizisi Çağla Demir Kimdir?

Siyah İnci Dizisi Yeşim Büber Kimdir?

Siyah İnci Dizisi Melis Sezen Kimdir?

Siyah İnci Dizisi Mehmet Mehmedof Kimdir?

7 YORUMLAR

Comments are closed.