Siyah İnci Final Mi Yapıyor? Siyah İnci Bitiyor Mu?


Güncelleme: 15 Ekim 2017 : 20:57
96

Star Tv’nin büyük umutlarla ekrana getirdiği Siyah İnci erken final mi yapıyor? Başrollerinde Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman’ın yer aldığı dizide sona mı gelindi? İşte Ayrıntılar…

Uzun süre tanıtımı yapıldıktan sonra geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına başlayan Siyah İnci dizisinin üzerinde kara bulutlar dolaşmaya başladı.

Büyük beklentilerle ekrana gelen dizi henüz ilk bölümü ile büyük hayal kırıklığına sebep oldu. Hiç beklenmedik reyting oranları tam bir hüsrana sebep oldu.

Konusu oldukça tanıdık olan dizi  izleyicinin ilgisini çekmedi. Biz Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman’ın çok sayıda fan kitlesine sahip ünlüler olduğu için dizinin reyting sonuçlarını yüksek bekliyorduk. Fakat açıkçası sonuç bizi de şaşırttı.

Siyah İnci dizisinin ekran macerası uzun soluklu olmayacak gibi görünüyor. Güçlü oyuncu kadrosuna sahip olsa da dizinin konusu beklentileri karşılamadı. Dizinin reytinglerde istenilen sonucu vermemesi yanlış günde ekrana gelmesinden de kaynaklanıyor olabilir.

Çünkü dizinin ekrana geldiği Perşembe günü, aynı saatte Ver Elini Aşk, Kanatsız Kuşlar ve Bizim hikaye gibi kemik izleyici kitlesine ulaşmış dizilerle mücadele veriyor.

Dizi için 13 bölümlük anlaşma imzalandığı biliniyor. Fakat düşük reytingler reklam gelirlerini azalttığı için kanalın daha fazla risk alacağını sanmıyoruz. Siyah İnci dizisi kısa süre içinde final kararı alacaktır.

Klavye Delikanlıları İzlendi Mi? Tuttu Mu? Reytingleri Nasıl?

Sizce Siyah İnci dizisi final yapmalı mı? Siyah İnci dizisi devam etmeli mi? Siyah İnci dizisi mutlu sonla mı mutsuz sonla mı bitmeli ? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

 

 

 

96 YORUMLAR

  1. Hayir tabikide bitmesin. Ben persenbe gununu iple cekiyorum. Kara sevdayla ayni denilmis. Iki sevgilinin kavusamamasi dogru ayni ama yeni turk filmlerinde hangisinde ask sevgi kavusamama yokki. Hepsininde icerigi nerdeyse ayni. Bizler alistik artik ayni sahnelere

  2. Bitsin artik siyah inci sikti ebru filimi yonetiyor kotüler dişarda iyiler hapiste biktik bitsin kina geldi

  3. Siyah inci dizidini bencede pazartesi veya salı gunune alarak yayinlasınlar ama yayından kaldırmasinlar ben cok seviyor.

  4. Siyah inci dizidini bencede pazartesi veya salı gunune alarak yayinlasınlar ama yayından kaldırmasinlar ben cok seviyor.

  5. MERHABA
    BEN SEVEREK BEĞENİYLE SİYAH İNCİ DİZİSİNİ İZLİYORUM.
    AMA KANAL D’DE VATANIM SENSİN DİZİSİ VAR OLDUĞU İCİN SEYREDEMİYORUM. YANLIS SİYAH İNCİ DİZİSİNDE VURAL KAREKTERİNİ CANLANDIRAN HAZALA COK KÖTÜ EZİYET CEKİYOR. ONA.
    LÜTFEN SENARYOYU DEĞİŞTİRİN
    ASLI HAZAL KENANLA NİŞANLIYDI AMA VULAR ONUN ELİNDEN COK KÖTÜ
    YAPTI. OLMADI BÖYLE.
    ÖBÜR ANDAN EBRU KAREKTERİYLA CANLANDIRAN BAYAN GİTİ HASTA IRMAĞIN FİSİNİ DİZİDE KÖTÜ
    ÜSTÜNE KÖTÜ YAPILIYOR. YA SENARYO DEĞİŞTİRİN YADA KAPATIN LÜTFEN:
    FİNAL OLSUN YANİ?
    HOŞCAKALIN:

  6. HAYİR BİTMESİN BEN COOK SEVİYORUM BİZ AİLELİK LE SİZE BAKİYORUZ ASLA FİNAL OLMASİN HAYİR

  7. HAYİR BEN İSTEMİYORUM SİYAH İNCİ DİZİSİ FİNAL OLSUN SİZİN REYTİN QİNİZ COXDUR BEN AİLEMİZLE SİZE BAKİYORUZ

  8. Bence bitmemeli.Çok güzel bir dizi ve bu kadar çok hayranı varken bitmesi biraz saçma . İllaki bitecekse mutlu sonla bitmeli diye düşünüyorum

  9. Severek izlediğim bi film hcbır bolumunu kacırmıyorum kesınlıkle bıtmesını ıstemıyorum persembe gununu iple cekıyorum persembe aksamı cocukları uyutuyorum esımle beraber nefes almadan ızlıyoruz mısafır dahil kabul etmıyorum ???

  10. Kesinlikle bitmemeli biz çok severek izliyoruz onca saçma sapan dizi varken neden bu kaldırılıyor..

  11. Ya Allah aşkına noooluyo ya?
    Ne bitmesi ?
    Hayatımızı bitirdiniz en güzel dizilere son vererek…
    Yeter artık..
    Bitmicek bi dizi, okadar!

  12. yapmamalı bence güzel bir dizi final yapa yapa dizi bırakmadınız…yaa insanlar yeni yeni evlerde oturmaya başladı soğuktan

Comments are closed.