Siyah İnci Ebru Kimdir? Gerçek Adı-Boyu-Yaşı-Sevgilisi


Güncelleme: 29 Ağustos 2017 : 13:37
0

Başrollerini Tolgahan Sayışman ve Hande Erçel’in paylaştığı Siyah İnci‘de oyuncu kadrosu yavaş yavaş tamamlanıyor. Dizide Ebru karakterini canlandıran oyuncu performansı, oyunculuğu ve fiziği ile dikkatleri çekmeyi başardı. İşte Ebru karakteri hakkında her şey.

Siyah İnci dizisinde Ebru karakterini canlandıran oyuncu Melis Sezen‘dir. Siyah İnci dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olan Melis Demir’in diziye can kattığı söylenmekte. İşte Melis Demir hakkında tüm detaylar.

Daha önce Hayat Bazen TatlIdır dizisinde oynayan Melis Sezen, 1993 İstanbul doğumludur. 169 cm boyunda olan genç oyuncu 56 kg ağırlığındadır. Yay burcunda olan Melis Kahverengi göz renklerine sahiptir.

Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümüne devam etmektedir. Dans etmeyide seven oyuncu bu işi profesyonel anlamda yapmaktadır. İlk oyunculuk performansı  Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ile yapmıştır.

Oyunculuk sektöründe yeni olan genç oyuncu Melis geleceği parlak nadir oyunculardan. Güzel oyuncunun şuan için aşk hayatına dair bilgiler bulunmamakta. Oyuncu özel hayatını kameralardan uzak yaşamaktadır. Genç oyuncumuza kariyerinde başarılar diliyoruz.

Siyah İnci Ebru (Melis Sezen) Videosu

https://www.youtube.com/watch?v=h5ctCNM88GY