Siyah İnci Dizisi Jenerik Müziği


Güncelleme: 28 Eylül 2017 : 20:15
0

Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman’ın başrollerini paylaştığı yeni dizi Siyah İnci’den yeni gelen haberleri sizler için haberimizde derledik. Siyah İnci dizisi jenerik müziği dinle? Siyah İnci Dizisi Jenerik Müzik

Aşk ve dram dizilerinde seyircilerin  ilgisini çeken ,  üzerinde çok konuşulan detaylardan birisi de dizilerde kullanılan müzikler olmuştur. Bu nedenle dizinin jenerik müziğinin yapılması için hangi görüşmeler yapılıyor,anlaşmaya varılan bir ekip var mı? Sizler için araştırdık.


Fahriye Evcen’in 2017-2018 Yeni Dizisi Ne? <<<tıklayınız


Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Erol Özlevi, senaristliğini Yekta Torun’un yaptığı yeni dizi Siyah İnci  Star TV ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.

Yeni dizinin çekimlerine Çeşme Ildır’da start verildi. Yeni dizinin başrollerinde Hande Erçel, Tolgahan Sayışman ve Berk Hakman yer alıyor. Yeni sezonda ekranlarda olacak olan dizinin diğer oyuncuları: Merve Polat, Hüseyin Avni Danyal, Nurseli İdiz Burak Altay, Çağla Demir, Yeşim Büber, Melis Sezen, Mehmet Mehmedof.


Dizinin genel konusu Hazal ve Kenan karakterinin aşkı olacak. Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz veren, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşamlarını sürdüren Hazal (Hande Erçel) ve Kenan’ın (Tolgahan Sayışman) aşkı, Vural’ın (Berk Hakman) kasabaya gelmesi ve Hazal ‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişecek ve birbirine aşık iki sevgilinin hayatları alt üst olacak.

Eylül ayında yayınlanması planlanan ‘Siyah İnci’ dizisinin setinden görüntüler gelmeye başlasa da dizinin jenerik müziği ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Siyah İnci dizisinin jenerik müziği yayınlandığı anda sitemizde sizlerle paylaşılacaktır. Dizinin ilk bölümünde çalan Funda’nın Çaresizim şarkısını sitemizden öğrenebilirsiniz.