Siyah İnci Vural Karakteri Kim? Gerçek Adı Nedir? (Berk Hakman)


Güncelleme: 30 Ağustos 2017 : 23:49
0

Star Tv‘nin yeni sezon dizisi Siyah İnci‘nin karakterleri belli oldu. Vural karakteri dizide kötü bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. Siyah İnci Vural Kimdir?

Siyah İnci dizisinde Vural karakteri Hazal ve Kenan’ın aşklarına engel olacaktır. Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal  ve Kenan’ın  aşkı, Vural’ın  kasabaya gelişi ve Hazal ‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişecek ve iki sevgilinin hayatları alt üst olacak.

Siyah İnci dizisinde Vural karakterini canlandıran oyuncu Berk Hakman’dır. Berk Hakman 1981 Ankara doğumludur. Babası dişçi ve müzisyendir. Ailece Saraybosna kökeninden gelmişlerdir. 11 yaşından beri gitar çalmaktadır.Klavye, trompet ve bas gitar çalmaktadır.ilk-orta ve lise eğitimini Adapazarı’nda tamamlamıştır.

1999 yılında 18 yaşında iken depremin ardından Antalya’ya Turizm Otelcilik okumaya gitmiştir. Turizm okurken tiyatro kulübüne girmiştir. Daha sonra İstanbul’da Mimmar Sinan Devlet Konservatuvarı bölümünden mezun olmuştur.

2003 yılında çekilen Okul filmi ile ilk deneyimini yaşamıştır. Dizi ve sinema filmlerinde oynayan Berk Hakman, 2012 yılında Suskunlar dizisinde Gurur Kutay karakteri ile tanınmıştır.


Siyah İnci Oyuncuları-Tam Kadro Oyuncu Listesi <<<tıkla