Siyah İnci Sinan Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 27 Eylül 2017 : 20:55
0

Siyah İnci dizisindeki Sinan karakterini canlandıran oyuncu kim? Siyah İnci dizisinin yakışıklı oyuncusu Sinan hakkındaki tüm detaylar haberimizde!

Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman’ın başrolleri paylaştığı Perşembe akşamları yayınlanan Siyah İnci dizisindeki Sinan karakteri büyük beğeni topladı.

Siyah İnci Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?

Siyah İnci dizisindeki Sinan karakterini ünlü oyuncu Mehmet Mehmedof canlandırmaktadır. Daha önce birçok yapımda karşımıza çıkan yakışıklı oyuncuyu sizler için araştırdık.

Siyah İnci Dizisi Sinan Kim? (Mehmet Mehmedof Kimdir?)

1983 yılında Bulgaristan’da doğan oyuncu dil konusunda oldukça eğitimlidir. Bulgaristan doğumlu olması sebebiyle Bulgarca’yı ana dili gibi konuşmaktadır. Ayrıca İngilizce ve Türkçe bilgisi de ileri düzeydedir.Müjdat Gezen Sanat Merkesinde oyunculuk eğitimi almıştır.

2007 yılında İnan Temelkuran’ın yönetmenliğini yaptığı Made in Europe filminde yer almıştır. Ardından Çınar Ağacı isimli filmde de yer alan oyuncu beyaz perdede oldukça başarılı bir oyunculuk performansı sergilemiştir.

Televizyon ekranlarına ise Atv ekranlarında yayınlanan Senden Başka dizisi ile ilk adımını atmıştır. Yine Atv ekranlarında yayınlanan Elif dizisinde rol alan oyuncu TRT 1 ekranlarındaki Bahar Dalları dizisinde de rol almıştır. Televizyon ekranlarında son kez Kalbim 4 Mevsim dizisi ile görülmüştür. Film ve dizilerin yanı sıra tiyatro oyunlarında da karşımıza çıkmıştır.

Dizihaberci olarak biz de ünlü oyuncu Mehmet Mehmedof’a yeni dizisi Siyah İnci’de başarılar diliyoruz. Siz ünlü oyuncuyu dizide görmekten memnun musunuz? Mehmet Mehmedof’un oyunculuk performansını beğendiniz mi? Siyah İnci dizisindeki tüm karakterler hakkındaki yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Siyah İnci Oyuncuları-Tam Kadro Oyuncu Listesi