Arka Sokaklar 2017-2018 Sezonu Yeni Gelen Oyuncular Kimler?


Güncelleme: 12 Eylül 2017 : 18:38
31

Arka Sokaklara 12. Sezonunda katılan oyuncular kimler?, Arka Sokaklar 12. Sezon yeni oyuncusu kim? Arka Sokaklar 2017-2018 12. Sezon oyuncu kadrosu?

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Arka Sokaklarda 12. Sezon heyecanı başladı. 11 sezonu ardında bırakan dizi yeni sezonu için hazırlıklarını da tamamladı. Yaz tatilinin ardından yeni sezona bomba gibi hazırlanan oyuncu kadrosunda da bazı değişiklikler yaşandı.

Arka Sokaklar dizisinde sezonlar uzadıkça ana oyuncu kadrosunda da bazı değişiklikler oluyor. Dizi başladığında yer alan oyuncuların bir kısmı diziden ayrılmış olsa da Rıza Baba, Hüsnü, Mesut gibi ana karakterler dizideki yerini koruyor.

Ana karakterlerin başına birçok defa farklı olaylar gelmiş olsa da yapımcılar oyuncuların diziden ayrılmasını istemediği için her fırsatta senaryoyu uzatmaya çalışıyor.

Arka Sokaklar dizisinde her sezon başında yeni komiserler ekibin içerisine dahil oluyor. Bu nedenle 12. Sezonda da ekibe yeni komiserler katılacağı iddia ediliyor. Ancak bu oyuncuların kim olacağı henüz belli olmadı. Eski oyuncu kadrosunda kemik bir kadro oluşturmayı başaran dizi yapımcıları, yeni oyuncularının da dizide uzun süre kalmasını hedefliyor.

Arka Sokakların oyuncu kadrosu gün geçtikçe genişlemeye de devam ediyor. Macera, dram, gerilimin eksik olmadığı dizi zaman zaman da hüzün dolu sahneleriyle izleyicisine büyük üzüntü yaşatıyor. 12. Sezon için de çok çalışan ekip yeni sezonda hem yeni oyuncuları hem de yenilenen senaryosu ile izleyicisini şaşırtmayı hedefliyor.

Arka Sokaklar dizisine 2017-2018 12. sezonda dahil olan isimleri aşağıdan takip edebilirsiniz. Konumuz her yeni isim geldikçe güncellenecektir.

Arka Sokaklar Merve Oflaz Kimdir?

1988 İstanbul doğumludur. Survivor Türkiye yarışmasını kazandıktan sonra ismini duyurmuştur.  Daha sonra Muhteşem Yüzyıl’da Ayşe Hatun’u canlandırmıştır. Laçin Ceylan’dan oyunculuk eğitimi almıştır. Not Defteri, Güzel Köylü, Survivor All Star, Eve Dönüş, Kertenkele gibi dizi ve yapımlarda oynamıştır.

Arka Sokaklar Hasan Küçükçetin Kimdir?

Mimar Sinan Üniversitesi  Tiyatro bölümü mezundur. 1981 Balıkesir doğumludur.  2000 yılında İstanbul’a gelen oyuncu çocuk tiyatrosunda çalıştı. Menekşe ve Halil dizisinde oynadı. Yaprak Dökümü dizisinde Şevket rolüne sonradan dahil olmuştur. Kaçak dizisi ile iyice tanındı.

Arka Sokaklar Doğan Umut Kimdir?

Boşver isimli şarkısı ile tanınan Doğan Umut, mesleğine şarkıcı olarak başlamıştır. Daha sonra Nefrin isminde bir korku filminde rol alan oyuncu, şarkıcılığı bırakmasa da oyunculuğa ağırlık vermiştir. Arka Sokaklara Yeni gelen Tüm Oyuncular için TIKLAYIN

31 YORUMLAR

  1. Arka Sokaklar suat gitti iyi oldu Hüsnü başkasıyla olsun asiye nin çocuğu olsun ilker inanoğlu girsin

  2. Arka sokaklar nolur final olmasin yoksa cok uzulurum diziden de kimse ayrilmaz aksine yeni kisiler gelir

    • murat diziye inş girmez girersede bir başkasıyla olursa o dizi izlenmez murat zeynep aşkı efsaneydi zaten muratı başkasıyla evlendirdiler reyting düştü bence eski kadro iyiydi bu sezon yeni oyuncuya gerek yok bence

  3. Arka sokaklar selin mesut güzel oyuncu sende çok seviyorum

    <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<3

  4. Bence de Selin gitmesin nolur ya mesut’a ilk defa b kadar uyan bir insan çok beğenerek izliyoruz ailece nolur Selin gitmesin

  5. Bence 11.sezondaki ekip dağılmasın .ama izleyicilere ayrılcak hissi verin ama ayrılmasın.Umarım reytingleriniz hep yüksek olur arka sokaklar

  6. Bir Arka Sokaklar fanatigi olarak size sunlari söylemek istiyorum,süper bir sezon yaptiniz, hepinizi cani gönulden tebrik ediyorum.
    23 Haziran sezon finali yapacaksiniz, insaallah hayal kirikligina ugramayiz.
    Çoban ailesini insaallah eksiltmezsiniz,görünürde sanki Suat hastanelik oluyor (fragmanda görünmüyor, nazike sule ve haydarberk’te görünmüyor, ama çocuklarin aglama derecesine bakarsak daha çok Suat’a bir sey olacak gibi görünüyor) insaallah yaniliyorum, insaallah suat çikmaz diziden, artik senelerce nese parçasi oldu dizide.
    Yeni sezonu sabirsizlikla bekliyorum, ve tekrar tekrar sizi bu güzel dizi için tebrik ediyorum.

  7. hüsnü komiser mesut komiser ali selin riza bbaba kesinlikle ayrilmasin diziden reytingler düser

Comments are closed.