Zuhap Topal’ın 2018 Yeni Projesi Yemek Programı mı?


Güncelleme: 2 Ocak 2018 : 11:37
0

Bildiğiniz gibi daha önce evlendirme programları RTÜK, yapım şirketleri ve kanallar arasında yapılan uzun toplantılar sonrasında yayından kaldırılmıştı. Bunun akabinde ise tüm kanallar bünyelerinde bulunan evlendirme programlarının formatlarını değiştirerek kadın, çocuk, suç ve kadın temalı programlara çevirdiler. Star TV ise Zuhal Topal’la isimli programını yayından kaldırıp onun yerine Balçiçek İlter’in sunumu ile ekranlara gelen Olay Yeri programını ekranlara getirdi. Zuhal Topal’ın ismi ise uzun süre ne ekranlarda ne gazetelerde ne de sosyal medyada hiçbir programla yan yana kullanılmadı. Tabi akıllara ise Zuhal Topal nerede? Neden ekranlarda değil? Yeni bir proje ile gelecek mi? Zuhal Topal’ın yeni projesi ne olacak gibi sorular gelmeye başladı. Konuyu sizler için araştırdık. İşte detaylar…

Daha önce buradaki haberimizde Zuhal Topal ile yapım şirketi ve akabinde kanalla olan sorunlarına değinmiştik. Sorunun arka planındaki gelişmeleri ve neden Zuıhal Topal’la programının kaldırıldığına ilişkin bazı ayrıntıları vermiştik. Yine kısaca değinmek gerekirse olaylar şu şekilde gelişti; Zuhal Topal yapım şirketinde uzun süre para alamamış, ancak Zuhal Topal’ın söylemesi ise program yine de devam etmiş. Zuhal Topal izleyiciye ve kanala olan saygısından dolayı sorunu gündeme getirmemiş. Ancak bu sorun ilerleyince yapım şirketi ile Zuhal Topal arasında kavga başlamış. Bu kavga kanalada sıçrayınca Zuhal Topal ile Star Tv arasında da bir gerilim meydana gelmiş. Olay kısaca bu; Daha ayrıntılı bilgileri buradaki haberimizden okuyabilirsiniz. Peki şimdi Zuhal Topal hangi programla ekranlara gelecek.


tıkla>>>Zuhal Topal Artık Star Tv’de Olmayacak Mı Neden Yok<<<tıkla


Milliyet yazarı Ali Eyüpoğlu bu konuyu gazetede köşesine taşıdı. Eyüpoğlu yazıda; Zuhal topal’ın menajerliğini yapan eşi Korhan Saygıner ile Artı Film’in eskl yöneticilerindemn Kübra Uygun Star tv hariç diğer kanallarla görüşmelere devam ettiğini ve hatta Fox Tv’ye bir yemek programı formatı sunduğunu aktardı. Fox’un bu formatı kabul etmediğini ve görüşmelerin ise devam ettiği aktaran Eyüpoğlu Fox TV ile Korhan Saygıner’in arasının çok iyi olduğunu ve Zuhal Topal’ın büyük ihtimal Fox Tv’de ekranlara geleceğini de yazısında belirtti. Yazının devamını buradan okuyabilirsiniz.

Zuhal Topal Kimdir?

Zuhal Topal 1976 İstanbul doğumludur. 172 cm boyunda olan güzel sunucu 2008 yılından beri Korhan Saygıner ile evlidir. Lina Saygıner isimli bir de kız çocuğu vardır. Hem sunucu hem de oyuncu olan Zuhal Topal asıl mesleği olan oyunculukla tanındı. 1993 yılından 2011’e kadar bir çok dizi ve sinema filminde oynadı. Bazı oynadığı yapımlar şu şekilde; Yazlıkçılar, Palavra Aşklar, Çiçek Taksi, Gurbetçiler, Dadı, Çekirdek Aile, Sihirli Annem, Selena, Geniş Aile gibi bir çok yapımda görev aldı.