Zuhal Topal’la Sofrada 2 Kasım Cuma Kim Kazandı, Toplam Puanlar?


Güncelleme: 2 Kasım 2018 : 10:20
0

Zuhal Topal’la Sofrada 2 Kasım cuma günü haftanın finalinde heyecan dolu anlar yaşanıyor. 5 gelin ve kaynananın kıyasıya rekabeti 2 kasım cuma günü haftanın finali ile sonlanacak. 10.000 TL’yi hangi gelinm ve kaynana aldı?

29 Ekim Pazartesi günü Songül, Yasemin, Berna, Ebru ve Lütfiye gelinler arasındaki yarışma kaynanaların puanları ile şekilleniyor. Her gün bir yarışmacı evini diğer yarışmacılara açıyor ve en güzel yemeği ve sunumu yapmak için tüm hünerlerini gösteriyorlar.

Kaynanalar ise evlerine konuk oldukları gelinin yaptığı yemeklere ve sofraya puanlar veriyorlar. Tabi puanlarda 1 ve 2’ler havalarda uçuşunca ne yazık ki hoş olmayan diyaloglar da ekranlara geliyor. Genelde sırasını geçiren kaynana diğer yarışmacılara düşük puanlar vererek kendi gelinin üstlere taşımaya çalışıyor.

Bu haftada ilk gün yarışmcısı Songül ve kaynanası Hayriye hanım aldıkları düşük puanlar sonrasında kaynana hayriye’nin “gelinimi koruyacağım” demesi düşük puanların geleceğinin bir göstergesi olarak algılandı. Tabi Zuhal hanımında yemekleri beğenip düşük puanlar vermeside sosyal medyada takipçiler tarafından eleştirildi.

Örneğin Berna gelin’in yaptığı yemeklerin güzelliği ve gelinin hanım tavırları takipçilerin dikkatinden kaçmamış. Zuhal hanımda yemekleri beğenmiş ancak geline 7 puan vermesi de bir diğer eleştiri konusu oldu. İşte takipçilerin sosyal medyada yaptıkları bazı yorumlar;

havvanur_yalcinkaya: “Hayriye hanim cok mukemmel eskiksiz bir sofra kurmus gibi konusup puan veriyir cok puan vermisler diyer kayinvalideler ona onun puanlamasina gore cokk hemde”

sevim_kiyak: “Hayriye hanımcığım masadaki yemeklerde gözün kalıyor ama puan vermemek için yemiyorsun?senin gelinin seni öğütlemiş anne yeme beyenme 2 puan ver demiş ? Boşver sen gelinini o güzel yemekleri ye herkese 4 .5 versen gelinlerde hak ettikleri puanları alsalar dün yine menü çok güzeldi gelinimizin ellerine sağlık ?birde tersten bakalım hayriye hanım senin gelinin böyle bir sofra çıkarsaydı eksiksiz ozaman senin yorum yapmaya hakkın vardı o zaman yorumlarını doğru bulurduk ama sende bunların hiç birisi yoktu ?o yüzden boş konuşuyorsun çok güzel bir ekip çok güzel bir sofra tadını çıkar ilerisi için torunlarına bir anı hatıra boş ver gelinini korumayı sen yemeklerini ye tadını çıkar seyredince pişman olursun hayriye hanım ????????”

Zuhal Topal’la Sofrada 2 Kasım Cuma Puanları ve Kim Kazandı?

İll gün yarışmacıları Songül Ongün ve Hayriye Ongün 18 puan aldılar. 2. gün yarışmacıları Latife ve Yasemin Gül Erdoğan ikilisi 24 puan aldı. 3. gün çarşamba yarışmacısı Berna Doğan ve Mediha Yaman ikilisi ise 23 puan aldılar. 4.gün yarışmacısı Ebru ve Yeter Özkaya ikilisi ise toplamda 20 puanla günü tamamladılar. Son puan durumu şöyle oldu;  Songül 18, Yasemin 24, Berna 23, Ebru 20