Zerrin Tekindor Performansı ile Göz Dolduruyor!


Güncelleme: 22 Ocak 2019 : 15:55
0

Şahin Tepesi dizisinde Zerrin Tekindor performansı ile göz doldurmuş ve eleştirmenlerden de tam not almıştır. Proje kapsamında yer alan diğer oyuncuların da kaliteli olması bu yapımın adından sıkça söz ettirmesine katkı sağlamıştır. Aşk-ı Memnu dizisinde Matmazel karakteri ile ön plana çıksa da şuana kadar birçok tiyatro ve filmde rol almış olan bu sanatçı aynı zamanda resim çalışmaları ile de göz doldurmaktadır.

Şahin Tepesi’nde Büyüleyici Performans

Dizide diğer oyuncular ile kıyaslandığı zaman Tekindor’un ne derece kaliteli ve kapsamlı bir oyunculuğa sahip olduğu net bir biçimde ortaya çıkıyor. Eleştirmenlerden, izleyicilerden ve tüm sanat dünyasından olumlu yorum alan dizinin bitirilme kararının alınması hem oyuncuları hem de izleyicileri şok etmiştir.

Son dönemlerin en kaliteli dramlarından olan Şahin Tepesi genç oyunculara vermiş olduğu değer ile de dikkat çekmekteydi. Zerrin Tekindor’un sergilediği performans, genç oyuncuların nitelikli oyunculukları dizinin bir adım daha öne çıkmasına yardımcı olmuş fakat reytinglere yenilmesini maalesef ki engelleyememiştir.