Zahide Yetiş’le Huzur Evinde Skandal Görüntüler! Hangi Huzur Evi?


Güncelleme: 16 Ekim 2017 : 12:15
0

Temizlik işçilerinin alzheimer hastası yaşlı bir kadınla çekilen görüntüler hem sosyal medyada çok büyük tepki aldı. Biraz gülelim diye çekilen görüntüler bir anda tüm ülke gündemine oturdu.

Görüntülerde en az 3 kişinin gülmek ve eğlenmek için yaşlı kadınla dalga geçtikleri, onu kandırmaya yönelik fiil ve davranışlarda bulundukları görülüyor. Yaşlı kadının ise neler olduğundan haberinin olmadığı fakat yapılanlardan dolayı rahatsızlık duyduğu dikkatlerden kaçmıyor.

Bu “insanlar” (tabi insan demek doğru olur mu bilmiyorum) sırf eğlenmek ve gülmek için bu görüntüleri sosyal medyaya ve internete koyuyorlar. Tabi bu yaptıkları hareket kendi sonlarını getireceğinden habersiz. Görüntüler çok kısa sürede sosyal medyada yayıldı ve olay yetkililerce dikkate alındı. Zahide Yetiş konuya özel olarak eğildi. Gerekli yerlerle görüştükten sonra olayın geçtiği huzur evi ve o görüntüdeki kişiler tespit edildi. 

Tabi olanlardan sonra ilgili huzur evinin nerede olduğu ve isminin ne olduğu çok merak edildi. Konu ile ilgili fazla mesaj aldığını Zahide Yetiş’te progmında söyledi. Diğer taraftan elbette huzur evinin ismi ve nerede olduğu tespit edildi. Ancak Zahide Yetiş bunun açığa çıkması bu olayda bize yardım edenleri tehlikeye düşürür, o yüzden bu konu gizli kalmalı dedi.