Yüz Yüze Dizisi Zeynep Kim? Yaşı- Boyu- Sevgilisi


Güncelleme: 17 Ekim 2017 : 17:05
0

Show TV’nin iddialı dizisi Yüz Yüze’de Zeynep karakterini canlandıran güzel oyuncu kim? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? Gerçek adı, yaşı ve sevgilisi hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık.

19 Ekim perşembe akşamı ilk bölümü ile ekrana gelen dizinin oyuncu kadrosu birbirinden ünlü isimlerden oluşuyor. Bunlardan biride güzelliğiyle dikkat çeken Zeynep karakteri. Peki kim bu Zeynep? Daha önce hangi dizilerden tanıyoruz?

İlk bölümüyle izleyenlerin beğenisini toplayan dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Başrollerinde Sinem Kobal, Birkan Sokullu, Taner Ölmez, Özgür Emre Yıldırım ve Merve Dizdar gibi oyuncuların yer aldığı Yüz Yüze büyük beklentilerle ekrana geldi. Özellikle Sinem Kobal’ın dizide rol alması beklentileri daha da yükseltti.

Dizide hırsızlık masasının güzel başarılı komiserini canlandıran Zeynep, Seliha sayesinde hayatının aşkı Ali ile tanışmış ve evlenmek üzeredir. Fakat yaşadığı acı olay hayatının yönünü tamamen değiştirecektir.

Yüz Yüze Dizisi Zeynep Kimdir? Ece Çeşmioğlu

1990 İstanbul doğumlu genç oyuncu eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümünde tamamlamıştır. Oyunculuğa ilk adımını 2002 yılında Çocuklar Duymasın dizisi ile atan güzel oyuncu Muhteşem Yüzyıl Kösem, İki Aile, Gümüş, Firar, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Yaz’ın Öyküsü ve Kalbim Yangın Yeri dizilerinde rol almıştır.

Genç oyuncunun Sinem Kobal ve Birkan Sokullu gibi başarılı oyuncularla aynı kadroda yer alması kariyeri açısından büyük avantaj olacaktır. Kendisine yeni dizisi Yüz Yüze’de başarılar dileriz.

Yüz Yüze Dizisi Yeşim Kimdir? Gerçek Adı ve Biyografisi