Yüz Yüze Dizisi Yeşim Kimdir? Gerçek Adı ve Biyografisi


Güncelleme: 17 Ekim 2017 : 16:13
2

Yüz Yüze dizisinde Yeşim karakterini canlandıran oyuncu kim? Daha öce hangi projelerde yer aldı? Kendisini hangi diziden tanıyoruz? İşte ayrıntılar…

Show TV’nin büyük umutlarla ekrana getirdiği yeni dizisi Yüz Yüze 19 Ekim Perşembe günü ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı.

Dizinin güzelliği ile dikkat çeken oyuncusu Yeşim kimdir?  Yüz Yüze dizisinin önemli karakterlerinden Yeşim’in  gerçek ismi ne, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı, sevgilisi var mı, nereli? Tüm bu merak edilenlere haberimizin devamında yer verdik.

İlk bölümüyle izleyenlerin beğenisini toplayan dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Başrollerinde Sinem Kobal, Birkan Sokullu, Taner Ölmez, Özgür Emre Yıldırım ve Merve Dizdar gibi oyuncuların yer aldığı Yüz Yüze büyük beklentilerle ekrana geldi. Özellikle Sinem Kobal’ın dizide rol alması beklentileri daha da yükseltti.

Yüz Yüze Dizisi Yeşim Kimdir? Merve Dizdar

1986 İzmir doğumlu güzel oyuncu eğitimini Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünde tamamlamıştır. Oyunculuğa ilk adımını 2010 yılında rol aldığı Kavak Yelleri dizisi ile atmıştır. Sonrasında Arkadaşlar İyidir, Kertenkele, Beş Kardeş ve Doksanlar dizileriyle izleyici karşısına çıkmıştır.

Show Tv ekranlarında yayınlanan başrollerini Sinem Kobal ve Birkan Sokullu’nun paylaştığı Yüz Yüze dizisinde Yeşim karakterini canlandırmaktadır. Merve Dizdar henüz bir projede başrol olarak yer almasa da Organik Aşk Hikayeleri, Yok Artık 2, Körfez, Mandıra Filozofu ve Bir Ses Böler Geceyi filmlerinde yardımcı oyuncu rolüyle yer almıştır.

Yüz Yüze Dizisi Ender Kim? Gerçek Adı- Oynadığı Dizler

https://www.youtube.com/watch?v=hRD6RhvmSSY

Comments are closed.