Yüz Yüze Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizinin Çekim Yeri Neresi?


Güncelleme: 24 Eylül 2017 : 23:01
1

Tims & B Yapım ortaklığında Show TV için hazırlanmaya başlayan yeni dizi Yüz Yüze nerede çekiliyor? Yüz Yüze dizisinin nerede çekileceği belli oldu mu?  Büyük bir kitleye hitap etmek isteyen yapımın çekimler için ince eleyip sık dokuduğunu söyleyebiliriz.

Yeni dizi 4 kişilik bir çetenin başında bulunan Cino’nun intikam hikayesini ekrana taşınacak. Dizi, gerçek adı Cihangir olan ancak çetesinde Cino olarak bilinen gencin polis olan babasının bir uyuşturucu operasyonunda bir yanlışlık sonucunda öldürülmesi ve hak etmemesine rağmen bir vatan hainiymiş gibi  gömülmesi ile başlamaktadır.

Yüz Yüze Dizisi Oyuncu Kadrosu Konusu

Cino‘nun hayata bağlamasını sağlayan tek bir amacı vardır, o da babasını bu duruma getirenlerden intikamını almaktır. Bunun için yıllar önce babasını vuran kişiyle karşı karşıya gelir.

Yüz Yüze dizisinde Hayat Şarkısı dizisinden tanınan Birkan Sokullu’nun ve yıllar önce Küçük Sırlar dizisinde başrolü paylaştığı başarılı oyuncu Sinem Kobal birlikte rol alıyor.

Poyraz Karayel’in senaristi Ethem Özışık’ın senaryosunu kaleme aldığı, yönetmenliğini Osman Taşçı’nın yaptığı Yüz Yüze adlı yeni dizinin çekimlerine İstanbul’da başlandı. Sır gibi saklanan dizi setinin İstanbul’da nereye kurulduğuna dair kesin bir bilgi bulunamadı. Bu konuyla ilgili detaylı bilgileri öğrendiğimizde sizlerle paylaşacağız.

Dizinin çekim yerinin bazı durumlarda İstanbul dışına da taşınabileceği iddia ediliyor. Ancak durum hakkındaki bilgiler henüz netlik kazanmış değil.

Yüz Yüze nasıl bir dizi olacak? Yüz Yüze dizisini izlemeyi düşünüyor musunuz? Görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Merak edilen tüm soruların cevabı için bizi takip etmeye devam edin…

Comments are closed.