Yüz Yüze Dizisi Kolsuz Kim?Gerçek Adi


Güncelleme: 19 Ekim 2017 : 21:19
0

Yeni sezon dizilerinden Yüz yüze dizisi sezona güzel bi giriş yaptı. Show tv ekranlarının sevilen dizileri arasına girmeyi başaran yüz yüze dizisinin oyuncuları da itina ile seçilmiş.Dizide Cihangir karakterinin babasının ölümüne sebep olan kolsuz karakterini canlandıran oyuncu kim? Ayrıntılar haberimizde.

Yüz yüze dizisinde Cino’nun babası 2002 yılın da polis olarak uyuşturucu kaçakçılarının icine sızmış. Bunun farkına varan uyuşturucu şebekesi ise bütün suçu o polisin üzerine atmış ve orada polisi vurarak öldürmüş, herkesin polis olarak değil de uyuşturucu sebekesinden biri olarak öldüğü izlenimini vermiştir.

Yıllar yılı bunu böyle bilen cino ve ailesi babası olan Kemal’e düşman olarak yaşamıştır. O kadar kin ve nefretle buyumuslerdir ki üzerinden onca sene geçmesi ne rağmen öfkeleri dinmemiştir. 

Aradan yıllar geçmiş ve cino o uyuşturucu sebekesinden biriyle karşılaşmış gayri ihtiyari babasının üstüne atılan suçun ve  vuran kisilerin kendileri olduğunu itiraf etmiştir.

Cino ise bunun peşine düşmüş adami kose de kistirmistir. Adam ise bunu patronu yaptığını ve patronun kolsuz olduğunu söylemiştir.Peki bu kolsuz kim?

Şuan için net bilgi olmamakla birlikte ayrıntılar geldiğinde haberimiz guncellenecektir.