Yüz Yüze Dizisi Ender Kim? Gerçek Adı- Oynadığı Dizler


Güncelleme: 17 Ekim 2017 : 14:48
1

Yüz Yüze dizisinde Ender karakterini canlandıran Rüzgar Aksoy kimdir? Gerçek adı ne, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı, sevgilisi var mı kim ve nereli? Tüm merak edilenleri sizin için araştırdık…

19 Ekim Perşembe akşamı ilk bölümü ile ekrana gelen dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve aksiyon dolu hikayesiyle izleyenlerin beğenisini toplayan dizide Ender karakteriyle dikkat çeken Rüzgar Aksoy hakkında tüm merak edilenlere haberimizin devamında yer verdik.

Geçtiğimiz sezon final yapan Kara Sevda dizisinde Tarık karakteriyle popülerlik kazanan başarılı oyuncu Show Tv’nin yeni dizisi Yüz Yüze’de Sinem Kobal’a takıntılı bir şekilde aşık olan polis karakterini canlandırıyor.

Başrollerinde Sinem Kobal, Birkan Sokullu, Taner Ölmez, Özgür Emre Yıldırım ve Merve Dizdar gibi oyuncuların yer aldığı Yüz Yüze büyük beklentilerle ekrana geldi. Özellikle Sinem Kobal’ın dizide rol alması beklentileri daha da yükseltti.

2015 sezonunda ekrana gelen fakat reyting mücadelesine yeni düşerek kısa sürede yayından kaldırılan Anneler ve Analar dizisinden sonra ilk kez bir projede yer alan Sinem Kobal dizideki rolü için uzun süre yakın dövüş teknikleri dersi aldı.

Yüz Yüze Dizisi Ender Kimdir? Rüzgar Aksoy

1981 İstanbul doğumlu genç oyuncu Haliç Üniversitesi konservatuar bölümünden  mezundur. Kendisini Adanalı dizisinde tanıdığımız Rüzgar Aksoy son olarak Kara Sevda dizisinde Burak Özçivit’in abisi Tarık karakteriyle popülerlik kazanmıştır.

Yüz Yüze dizisini nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Yüz Yüze Dizisi Seliha Kimdir? Oynadığı Diziler, Yaşı, Boyu Sevgilisi

Yüz Yüze Dizisi Oyuncu Kadrosu Konusu

 

Comments are closed.