Yüz Yüze Dizisi Emel Kimdir? Rol Aldığı Diziler Ve Biyografisi


Güncelleme: 17 Ekim 2017 : 22:48
0

Show TV’nin büyük umutlarla ekrana getirdiği yeni dizisi Yüz Yüze’nin önemli karakterlerinden Emel kimdir? Dizide Emel karakterini canlandıran Başak Daşman daha önce hangi projelerde yer aldı? İşte ayrıntılar.

19 Ekim perşembe günü merakla beklenen ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkan dizinin karakterleri herkes tarafından oldukça merak ediliyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve aksiyon dolu hikayesiyle izleyenlerin beğenisini toplayan dizide Emel karakteri kimdir?

Dizide mahallenin sevilen ablası Emel rolünü canlandıran Başak Daşman pavyonda şarkı söyleyerek geçimini sağlıyor. Kimseye eyvallahı olmayan delikanlı bir kadın. Tüm mahallenin çok sevdiği ve anlaştığı bir isim. Tek derdi hem en büyük belalısı hemde çoğunun babası olan adamdan çocuğunu geri alabilmektedir.

Başrollerinde Sinem Kobal, Birkan Sokullu, Taner Ölmez, Özgür Emre Yıldırım ve Merve Dizdar gibi oyuncuların yer aldığı Yüz Yüze büyük beklentilerle ekrana geldi. Özellikle Sinem Kobal’ın dizide rol alması beklentileri daha da yükseltti.

Yüz Yüze Dizisi Emel Kimdir? Başak Daşman

1981 İstanbul doğumlu deneyimli oyuncu eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümünde tamamlamıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır.

kariyer hayatı boyunca Rüzgarın Kalbi, Kara Ekmek, İntikam, Doktorlar, Çemberimde Gül Oya, Avrupa Yakası, Asmalı Konak, Yılan Hikayesi gibi bir çok projede yer almıştır. Bunun yanında pek çok sinema filminde de rol almıştır. Kendisine yeni dizisi Yüz yüze’de başarılar dileriz.


Yüz Yüze Dizisi Yeşim Kimdir? Gerçek Adı ve Biyografisi