Yüz Yüze Dizisi 9 Kasım Var Mı Yok Mu? Neden Yayınlanmıyor?


Güncelleme: 8 Kasım 2017 : 01:18
1

Show Tv’nin büyük umutlarla ekrana getirdiği yeni dizisi Yüz Yüze kanalın 9 Kasım Perşembe yayın akışında var mı yok mu? Yayınlandığı günden itibaren üzerinde kara bulutlar dolaşan dizinin bu hafta yeni bölümü yayınlanmayacak mı? İşte ayrıntılar…

Yüz Yüze dizisinin  yayınlandığı günden itibaren reytinglerde istediği başarıyı elde edemediğini biliyoruz. Sayısal verilere baktığımızda ilk iki haftada  reyting sıralamasında ilk 20’ye dahi giremedi. Kanal ve yapım şirketi büyük hayal kırıklığına uğradı.

Yüz Yüze Dizisi Final mi Yapacak? Bitecek mi?

Geçtiğimiz hafta 2 Kasım perşembe akşamı ekrana gelmeyen dizinin bu hafta da yeni bölümü yayınlanmayacak. Dizinin takipçileri Yüz Yüze dizisi yayından mı kaldırıldı final mi yaptı sorularının cevaplarını araştırmaya başladı.

Biz dizinin takipçilerine güzel haberi verelim. Dizinin 4 hafta ekranlara ara vereceğini ve bu süre zarfında senaryoda değişiklikler yapılacağını Yüz Yüze dizisi izleyenlerine duyuralım.

Sinem Kobal ve Birkan Sokullu’nun başrol oynadığı dizinin düşük reyting alması bizleri oldukça şaşırttı. Her iki ünlü isimde geniş hayran kitlesine sahip olduğu düşünüldüğünde dizinin tutmaması beklenmeyen bir durum oldu.

Perşembe akşamları yayınlanan dizi aynı gün aynı saatte Ver Elini Aşk, Vatanım Sensiz, Bizim Hikaye ve Kanatsız Kuşlar dizisiyle verdiği reyting mücadelesinde ne yazık ki yeterli başarıyı elde edemedi.

Siz Yüz Yüze dizisinin performansını nasıl buldunuz? Sinem Kobal ve Birkan Sokullu çiftini uyumlu buldunuz mu? Sizce dizinin eksiklikleri neler? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

 

1 YORUM

Comments are closed.