Yuvamdaki Düşman Dizi Müziği-Jenerik Müziği


Güncelleme: 23 Ocak 2018 : 02:36
1

Yayın hayatına yeni başlayan dizilerin oyuncu kadrosu, senaryosu, nerede çekildikleri dışında çalan şarkıları ve jenerik müzikleri de ilgi çeken konular arasında yer alıyor. Yuvamdaki Düşman dizisi de yayın hayatına başlar başlamaz izleyenleri, senaryosu ve başarılı oyunculukları  dışında müzikleriyle de kendine hayran bırakmayı başardı. Yuvamdaki Düşman dizi müziği ve jenerik müziği hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizin devamında…


Yuvamdaki Düşman Ceren Kim? Gerçek Adı Daha Önce Rol Aldığı Diziler


Pamir Pekin, Ece Çeşmioğlu, Aslı Tandoğan ve Nebahat Çehre gibi etkileyici oyunculuklarıyla tanınan isimlerin bir araya toplandığı Yuvamdaki Düşman dizisi perşembe akşamları ekrana geliyor. Uzun süren tanıtım aşamasından sonra zorlu bir günde yayın hayatına başlayan Yuvamdaki Düşman dizisi, Kanatsız Kuşlar, Vatanım Sensin, Siyah İnci, Bizim Hikaye ve henüz ilk bölümüyle ekrana gelmesine rağmen hem totalde hemde AB’de 1. olmayı başaran Mehmetçik Kut’ül Amare dizileriyle reyting mücadelesi veriyor. Tüm bunların yanında Yuvamdaki Düşman dizi müziği, jenerik müziği ve çalan şarkılara güncel olarak sitemizden ulaşabilirsiniz.

Yuvamdaki Düşman dizi müziği ve jenerik müziği tamda dizinin konusuna ve hüzünlü hikayesine uygun olarak özenle seçilmiş. Gerilim ve dram türünde ekrana gelen Yuvamdaki Düşman dizisinde çalan Nasılım Biliyor musun isimli şarkı izleyenleri senaryonun içine çekmeyi başarıyor. Yuvamdaki Düşman dizi müziği ve jenerik müziği haberimizin devamında video olarak da yer alıyor.

Yuvamdaki Düşman dizisinde çalan şarkı, Yuvamdaki Düşman dizi müziği ve Yuvamdaki Düşman jenerik müziği dinle gibi pek çok soru yoğun olarak gelmeye devam ediyor. 

Yuvamdaki Düşman Dizisinde Çalan Şarkı (Nasılım Biliyor Musun)

Nasılım biliyor musun

Kafam karışık kaçırmışım hayatı

Meçhule yolculuk

Nasılım biliyor musun

Bildiğin gibi

Bir ümit başlıyor hergünüm

Bitmiyor geceler

Bu günlere söve söve

Belki seni seve seve

Bazende öpsem geçer dediğim

Bir yara gibiyim

Nasılım Biliyor musun

Sokaklarıma ateş düşmüş

Söndürmeye yeter mi ki gözyaşlarım

Nasılım biliyor musun

Şakaklarıma aşklar düşmüş

İçimde bir çocuk çığlık çığlığa

Duymuyor musun?

 

Comments are closed.