Yuvamdaki Düşman İzlendi Mi Tuttu Mu? Reyting Sonuçları


Güncelleme: 12 Mart 2018 : 16:31
9

Ş25 ocak perşembe akşamı ilk bölümü ile ekrana gelen Yuvamdaki Düşman dizisi reyting sonuçları nasıl? Uzun süredir ekranlarda tanıtım fragmanları dönen dizi nihayet izleyiciyle buluştu. Dram ve gerilim türünde hazırlanan proje başarılı oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor. Perşembe akşamı ilk bölümü ile ekrana gelen Yuvamdaki Düşman izlendi mi? Yuvamdaki Düşman tuttu mu? Yuvamdaki Düşman erken final mi yapacak? İşte detaylar..


Yuvamdaki Düşman Oyuncu Kadrosu Kim Kimdir? Tüm Karakterler


Nebahat Çehre, Ece Çeşmioğlu, Aslı Tandoğan, Pamir Pekin, Pelin Öztekin ve Pelin Karahan’ın kadrosunda yer aldığı Yuvamdaki Düşman heyecan ve entrika dolu hikayesiyle dikkat çekiyor. Düş Gezginleri’nin yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Müge Uğurlar’ın yer aldığı ve senaryosunu Rüya İşçileri ekibinin kaleme aldığı Yuvamdaki Düşman alışılmışın dışında hikayesiyle kendini rakiplerinden ayırıyor. Peki muhteşem kadrosu sıra dışı hikayesi ve kusursuz kurgusu Yuvamdaki Düşman dizisini reytinglerde üst sıralara taşımaya yetti mi? Yuvamdaki Düşman tuttu mu, izlendi mi, yoksa erken final mi yapacak? İşte ayrıntılı reyting analizi…

Yuvamdaki Düşman İzlendi Mi Tuttu Mu Reyting Sonuçları

Yuvamdaki Düşman dizisi aynı gün aynı saatte farklı kanallarda ekrana gelen Kanatsız Kuşlar, Vatanım Sensin, Bizim Hikaye, Siyah İnci ve yayın hayatına yeni başlamasına rağmen hem totalde hemde AB’de ilk sıraya yerleşmeyi başaran Mehmetçik Kut’ül Amare dizileriyle reyting savaşı veriyor. Yuvamdaki Düşman dizisi ne yazık ki beklentileri karşılayamadı. Dizi daha ilk bölümüyle hem kanalı hemde yapım şirketini hayal kırıklığına uğrattı.

Yuvamdaki Düşman dizisi yanlış gün seçiminden ötürü ilk haftayı düşük reytinglerle kapattı. Fakat ilerleyen bölümlerde gün değişikliğine giderse reytingleri toparlayabilir. Tabi dizi erken final yapar yada yayından kalkar demek için henüz çok erken. Bunu ilerleyen günlerde sayısal veriler ve net bilgiler ışığında sizlerle paylaşacağız. Güncelleme; YUVAMDAKİ DÜŞMAN içinde 9 Şubat Cuma günü karar çıktı. Dizi Final Yapacak. Dizi 2 Hafta sonra Final bölümü ile Ekranlara veda edecek.

Sizler Yuvamdaki Düşman dizisini nasıl buldunuz? Yuvamdaki Düşman dizisi tutar mı izlenir mi yoksa erken final mi yapar? Düşünceleriniz bizler için önemli yorumlarınızı bekliyoruz… 

9 YORUMLAR

  1. perşembe aksamından alınsın daha önceden baslamış diziler olduğundan diğerleri seyrediliyor.Persembe aksamından başka bir güne alınırsa izlenir güzel bir dizi.

  2. Berbat sacma sapan nerde kalp atisi nerde bu dizi
    Bir an once bitsin
    Sadece oyunculari cok iyi

  3. Berbat sacma boyle sinir bozucu dizileri nasil yapiyolar anlamiyorum
    Nerde kalp atisi oyle bir diziyi final yapiyolar boyle sacma sapan diziyi koyuyolar yazik yazik
    Kalp atisi mukemmeldi en azindan yararli bi diziyidi doktorluga heves eden birsuru genc oldu
    Peki yuvamdaki dusman neyi anlatiyo ogretiyi hiccccccccc
    Sacma sapan sadece oyuncular cok iyi okadar baska hicbisey degil

  4. Kalp atışı nın intikamını alicaz. Show TV neyine güveniyosa 2dizisi var zaten bu da biterse. Kalp atışı ilk bolumuyle 3.oldu bu 23.

  5. Inşallah en kisa zamanda biter o diziyi kalp atışı yerine geçirdiler kalp atışı 1.bolumuyle 3. oldu bu 23 aradaki fark… Show TV sonunda büyük hayal kırıklığına ugrayacak bunun için çok seviniyirum.

Comments are closed.