Yuvamdaki Düşman Tülin Kim? Gerçek Adı Sevgilisi


Güncelleme: 12 Ocak 2018 : 10:57
0

Hayatımızın bir parçası haline gelen dizilere bir yenisi daha ekleniyor! Yuvamdaki Düşman iddialı senaryosuyla izleyiciyi kendine çekmeye hazırlanıyor. Evet bir diziyi iyi olarak nitelendirmek için hikayesi, kadrosu, kurgusu, rejisi ve müzikleriyle bir bütün olması çok önemli. Tüm bu özelliklerin tamamını taşıdığını fragmanlarıyla apaçık gördüğümüz Yuvamdaki Düşman çok yakında başlıyor. Dizinin karakterlerini daha yakından tanımak için detaylı araştırmalar yaptık ve Yuvamdaki Düşman Tülin kim sorusuna haberimizin devamında yer verdik.


Yuvamdaki Düşman Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede


2018, dizi projeleri açısından oldukça bereketli bir yıl olacak gibi görünüyor. Show Tv’de 2018 yılı için yeni projelerini art arda ekrana getirmeye devam ediyor.  Bu projelerden biri  de Yuvamdaki Düşman dizisi. Tanıtım fragmanları yabancı dizileri aratmayan Yuvamdaki Düşman Tülin kimdir?

Yuvamdaki Düşman Tülin kim sorusunun yanıtına gelmeden önce dizideki rolü hakkında bilgiler verelim. Başarılı ve tanınmış mimar Kemal Yılmaz’ın eşidir. Eşiyle üniversitede tanışmışlar ve mezun olur olmaz evlenmişlerdir.Mutluluklarını çocukla taçlandırmak isteyen çift senelerce çocuk sahibi olmak için tedaviler görmüştür. Fakat Tülin’in vücudu daha fazla dayanamayıp Lenf kanserine yakalanmıştır. Kocasını talihsiz bir kazada kaybeden Tülin aynı gün yakın dostu Yasemin’i tanımıştır.

Yuvamdaki Düşman Tülin karakterine güzel oyuncu Pelin Karahan hayat veriyor. Son olarak Yeter dizisinde rol alan başarılı oyuncunun hayatı hakkında tüm merak edilenler haberimizin devamında.

Yuvamdaki Düşman Aylin Kim? Pelin Karahan

Yuvamdaki Düşman Tülin karakterine can veren Pelin Karahan 1984 Ankara doğumludur. Anadolu Üniversitesi Turizm İşletme Bölümünden mezun olmuştur. 2007-2011 yılları arasında yayınlanan Kavak Yelleri dizisinde Aslı karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Pelin Karahan akabinde Muhteşem Yüzyıl ve Yeter dizilerinde rol almıştır.

Pelin Karahan’ın Yuvamdaki Düşman dizisinde sergilediği oyunculuğu nasıl buldunuz?