Yuvamdaki Düşman Okan Kimdir? Serkan Tınmaz’ın Kariyeri


Güncelleme: 22 Şubat 2018 : 21:18
0

Yayın  hayatına yeni başlayan diziler arasında farklı senaryosu ve etkileyici oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Yuvamdaki Düşman oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Dizi ilk 5 bölümüyle beklentilerin üzerinde bir başarıyla yayın hayatına kanalı ve ekibini sevindirdi. Dizinin son bölümünde Ceren’in eski sevgilisi Okan karakterine hayat vermek üzere dahil olan Serkan Tınmaz kim? Yuvamdaki Düşman Okan kim? İşte detaylar…


Yuvamdaki Düşman 23 Şubatta (5.Bölüm) Çalan Aşk Şarkısı Ve Sözleri


Yuvamdaki Düşman Okan kim sorusuna gelmeden önce dizinin son bölümünde neler yaşandığını hatırlayalım. İlaçları Olcay hanımın değiştirdiğinden çok emin olan Yasemin bu durumu Murat’a ispatlamak için odaya kamera yerleştirir. Kamera her şeyi anbean kaydeder ve Ceren’in tüm yaptıkları artık kayıt altındadır. Fakat her şeyin ortaya çıkmasına ramak kala Murat kamerayı yakar. Ceren yine bir yıkımın eşiğinden dönmüştür.

Yaşadıklarına dayanamayan Yasemin evi terk eder. Ama Murat onu yalnız bırakmak istemez.  Öte yandan Ceren’in Selin olduğunu öğrenen Tülin hayatı pahasına bu durumu Yasemin’e anlatmak için harekete geçer. Fakat Ceren Tülin’i bertaraf etmek için elinden geleni yapacaktır. Bu sırada Ceren’in peşinden gelen geçmişi onu rahat bırakmayacaktır. Diziye 5. bölümde Ceren’in eski sevgilisi rolüyle Serkan Tınmaz dahil oldu.

Nebahat Çehre, Aslı Tandoğan, Pamir Pekin ve Ece Çeşmioğlu gibi ekranların aranan oyuncularının bir araya geldiği Yuvamdaki Düşman dizisine dahil olan Okan kim?

 

Yuvamdaki Düşman Okan karakterine hayat veren Serkan Tınmaz 1986 İstanbul doğumludur. 1.79 boyunda ve 71 kg ağırlığındadır. İkizler burcu ve kahverengi gözlere sahiptir. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi oyunculuk bölümünden mezundur. Lisans eğitimini tamamlar tamamlamaz Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Bölümü Oyunculuk alanında yüksek lisans yapmıştır.

İlk dizi oyunculuğu deneyimine Hayat Devam Ediyor dizisiyle başlamıştır. Başlıca rol aldığı projeler arasında; Aşk ve Devrim, Görüş Günü Kadınları, Gönül İşleri, Adı Mutluluk, Yok Arık ve son olarak Kalp Atışı yer alıyor. Kalp Atışı dizisinde Ali Asaf’ın kendisinden intikam almak için ortaya çıkan psikopat kardeşine hayat vermiştir.

 

Yuvamdaki Düşman Okan karakteriyle tekrar kamera karşısına çıkan Serkan Tınmaz’a yeni rolünde başarılar dileriz.