Yuvamdaki Düşman Alper Kim? Gerçek Adı, Yaşı, Boyu ve Sevgilisi


Güncelleme: 11 Ocak 2018 : 02:18
1

Yönetmenliğini Müge Uğurlar’ın üstlendiği senaryosunu Rüya İşçileri ekibinin kaleme aldığı Yuvamdaki Düşman, gerek oyuncu kadrosu gerekse hikayesiyle 2018 sezonuna bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Dizide Pamir Pekin, Aslı Tandoğan ve Ece Çeşmioğlu’na eşlik eden diğer bir isim Hakan Dinçkol. Yuvamdaki Düşman Alper kim? Yuvamdaki Düşman Alper karakterine hayat veren oyuncu kim? İşte detaylar.


Yuvamdaki Düşman Doğaç Yıldız Hangi Karakteri Oynayacak?


Yuvamdaki Düşman dizisinin etkileyici konusu şöyle:  çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya ramak kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gözünü diktiği zengin ve mutlu bir ailenin entrika dolu hikayesi izleyiciyle buluşuyor.  yeni Bebek sahibi olan Yasemin ve Murat’ın bakıcı olarak eve aldıkları Ceren’in gizli ve hain planlarıyla yavaş yavaş darmadağın oluşunu izleyeceğiz.

Yuvamdaki Düşman Alper kim sorusunun yanıtına gelince; Alper, rahat deli dolu, başarılı ve sevecen bir iş adamıdır. Olur olmaz her şeyi kafasına takmayan, her gününü son günüymüş gibi yaşayan, sıkıntıya strese gelemeyen rahat bir tiptir. Murat ve Yasemin’in üniversiteden arkadaşıdır. En büyük zaafı liseden bu yana aşık olduğu Yasemin’dir.

Yuvamdaki Düşman Alper Kim? Hakan Dinçkol

Yuvamdaki Düşman Alper karakterine hayat veren Hakan Dinçkol aslen Yugoslav göçmenidir. 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinden mezun olan Dinçkol oyunculuğa reklam filmleriyle başlamış ve ilk kez Asla Vazgeçme dizisiyle izleyici karşısına çıkmıştır. Akabinde Savaşçı dizisinde Başçavuş Hüseyin Turan karakterini canlandırmıştır. Kendisine Yuvamdaki Düşman dizisinde yeni rolünde başarılar dileriz.

Yuvamdaki Düşman dizisi oyuncularını nasıl buldunuz? Yuvamdaki Düşman dizisinde Alper karakterini canlandıran Hakan Dinçkol’un oyunculuğunu nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

Comments are closed.